2777
2789
عنوان

به بچه چهارماهم کولیک ایز بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 24 پست
آره گلم بده ندار اذیت بشه منکه به پسرم از ماه اول قطره کولیکز میدادم حتی الانم که هشت ماهیت گاهی مید ...

اینکه میگن ب نوزاد پسر ندی اخه درسته؟؟یجوری شدم ازوقتی شنیدم

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توش رازیانه داره شاید برا اونه ولی من نشنیدم بگن من بچم دختره 

اره برا اون میگن منم یجوری شدم میخاستم ندم ولی گریه هاش نمیزاره

کرم ضدلک ،روشن کننده،درمان جای جوش،روغن خراطین اصل و ست ساز برای فروش دارم همه اینا نتیجه چن سال تجربه خودمه hamechibato این آیدی تلگراممه خواستین در خدمتمم😊😊😊
اره برا اون میگن منم یجوری شدم میخاستم ندم ولی گریه هاش نمیزاره

اگه دکتر بهش داده اصلا شک نکن عزیزم بقیه حالا یچیز شنیدن رازیانه پسر نخوره ولی اخه این عصاره رازیانس و اونقدر زیاد نیس 

کولیک ایز واقعا برا دلدرد دختر من موثر بود اگه به پسرت افتاده من میگم همینو بدش 

عزیزم شما که بچه شیر میدی خیلی حواست به موادغذایی که میخوری باشه...من خیلی وقته حبوبات غذا رو جدا میکنم نمیخورم

اسیر شدیم بخدا از دست بچه های الان...فقط کم مونده روزه بگیریم برا بچه شیر بدیم

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
عزیزم شما که بچه شیر میدی خیلی حواست به موادغذایی که میخوری باشه...من خیلی وقته حبوبات غذا رو جدا می ...

من آب قیمه رو خوردم باز نفخ داشت

عزیزم شما که بچه شیر میدی خیلی حواست به موادغذایی که میخوری باشه...من خیلی وقته حبوبات غذا رو جدا می ...

مواظبم خیییلی چیزارو‌نمیخورم 

لوبیا پلو ام دو روز فقط لوبیا هارو خیس کرده بودم نمیدونم چرا نساخت به بچم 

بخدا از صبح تاحالا از بس نق زده حالم بد شده 

مواظبم خیییلی چیزارو‌نمیخورم  لوبیا پلو ام دو روز فقط لوبیا هارو خیس کرده بودم نمیدونم چرا نسا ...

اره تو اب میزاریم فایده نداره...

برا دلدرد حوله گرم کن رو شکمش بزاری هم خیلی خوبه

ما زنده به انیم که آرام نگیریم...آسودگی ما عدم ماست...
اینکه میگن ب نوزاد پسر ندی اخه درسته؟؟یجوری شدم ازوقتی شنیدم

نه بابا چرته، مگه نوزاد پسر دلدرد نمیشه، بنظرمنکه بچه از دلدرد گریه کنه و نتونه چیزی بخوره بدتره.

من تا چهارماهگی شبی ۵ قطره هم بهش قطره پدی لاکت دادم عالیه واسه سیستم گوارش و ایمنی