bbitaaaa مدیر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 عنوان ای یو دی خوب و بد دار؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 26 پست رفتم بهداشت واسه پسرم واکسنشو انجام بدن گفت روشتون چیه گفتم میخوام دستگا بزارم میخواستم برم بیمارستان خصوصی پیش دکتر خودم گفت من میزارم اگه افتاد خواستی خوبشو بزار بنظرتون اینایی ک بهداشت مبزار واقعا خوبه؟ادم مبترسه خانومه میگفت خوبش امریکایی ک اونم همینکارو مبکنه فقط گرونه و تو این شرایط تحریم اصلا گیر نمیاد اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری) 1398/09/08 | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 منم تو مرکز بهداشت گذاشتم.ولی مردم .. چرا؟ یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 کجا گذاشتی بهداشت یا دکتر؟ کجاییه دستگاهت؟ امریکایی؟ دکتر گذاشت والا نمیدونم ماله کجاس مسیه جنسش کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 چرا؟ سخت بود وقتی با پنس دهانه رحم و می گرفت خیلی درد داشت.منم تازه سقط کرده بودم دیگه تحمل درد و نداشتم. کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 سخت بود وقتی با پنس دهانه رحم و می گرفت خیلی درد داشت.منم تازه سقط کرده بودم دیگه تحمل درد و نداشتم. وای منم ندارم پس بیخیالش،بشم😭😭😭 یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 وای منم ندارم پس بیخیالش،بشم😭😭😭 ولی خیالت راحت میشه.امکان داره واسه بعضی ها اصلا درد نداشته باشه. کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 ولی خیالت راحت میشه.امکان داره واسه بعضی ها اصلا درد نداشته باشه. با بیحسی انجام نمیشه یا بیهوشی؟😂😂من ک میترسم والا یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 با بیحسی انجام نمیشه یا بیهوشی؟😂😂 من ک میترسم والا والا واسه من ک ن بیحسی بود ن بیهوشی . کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 والا واسه من ک ن بیحسی بود ن بیهوشی . من قبلا عکس رنگی رفتم وقتی دردش یادم میاد از حال میرم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 من قبلا عکس رنگی رفتم وقتی دردش یادم میاد از حال میرم دیگه از درد سقط بدتر نیست ک کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 دیگه از درد سقط بدتر نیست ک خیلی بد بود خیلییی یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 خیلی بد بود خیلییی اره حاضرم بدم دوباره آ یو دی رو در بیارم دوباره بزارم ولی درد سقط نه کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 سونوگرافی ام رفتی بببنی جاش درسته اخه من نرفتم اره رفتم درست بود