2777
2789
عنوان

کیا همسرشون فیلم غیراخلاقی میبینه و متوجه شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 66 پست
بارداری باب میل اون بود من نمیخواستم اون تصمیم گرفت و شد اولش سختم بود ولی بچمو دوست دارم کلا زندگ ...

اره این حرفتو درک میکنم...مادر شوهر رو مخ تازه

ملکه زندگیشم...👸🤴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بگو پسر تو .... ینی چی ی جا کار میلنگه چجو تا الان خوب بودید الان بچشم نمیخاد؟ با رضایت باردار ...

اولش چسبید به بچش

مادرش مخشپ زد 

یهو ازش کند

میگفت بچه چیه مگه من برای مادرم چکار کردم

بچه مال خانواده زنه

همیشه اجاره خونه و رو میزنه تو سرم

که دارم کلی پول اجارع میدم و از وقتی بچه بدنبا اومده همیشه میگه پول ندارم کارتم خالیه

بزور خرید میکنه

دارو بچشو بزور رفت گرفت ولی داروی مادرشو بدوبدو رفت گرفت

وا بچه بنداز بهش بزار یسری کاراشو انجام بده ینی چی مال زن برعکس شده ها مردا ک میگن بچه مال مرده...

بچه رو بهش میدم جوری میکنه شیر بالا بیاره یا گریشو درمیاره بعدم مبگه مادرشو میخاد

بچتو بگیر!!

خدا مادرشو ذلیل کنه که موقعی که فهمید زایمان کردم و دست تنهام زنگ زد گفت پاشو غذا درست کن برا خودت کاری نداره که

من از صبح تا شب و شب تا صبح بچه بد کولیک رو دستم بود خواب نداشتم  حتی دستشویی نمیشد برم

همیشه اجاره خونه و رو میزنه تو سرم که دارم کلی پول اجارع میدم و از وقتی بچه بدنبا اومده همیشه میگه ...

وظیفهشه چرا منت ميذاره خوب ازدواج نمی کردکرداجاره خونه نمی داد چقدر کوته فکر خدا به راه راست هدایتش کنه

انسان شجاع کسی است که بر نفسش پیروز شود.
اشکال نداره یاد میگیره البت مردا بچه ک را بیفته بیشتر دوس دارن تو حواست ب ررابطتتون باشه بچه خواه نا ...

ممنونم از وقتی که برام گذاشتی

سعیمو میکنم

دلم نمیخاد بچم عقده ای بتر بیاد

یا زندگیم دست زن ناجور بیفته

وظیفهشه چرا منت ميذاره خوب ازدواج نمی کردکرداجاره خونه نمی داد چقدر کوته فکر خدا به راه راست هدایتش ...

من که مادرشو بخدا واگذار کردم

چون حتی بهش گفتم ما رابطه نداریم اصلا محل نداد

و از اینکه من و همسرم باهم بد باشیم لذت میبره چون کاملا عقده اییه

اصلا اهل مشاور نیست بهش گفتک گفت من عقلم میرسه تو عقلت کمه برو 

اوکی خودت برو         تنهایی برو        رفتارهایی بهت یاد میده تا حدودی رابطه رو بهتر می کنه        بعد که رابطه تون گرم تر شد     با محبت زیاد راضی ش کن با هم دوتایی برید مشاورهه
در ضمن همین رابطه ج نداشتن محبت رو ازبین می بره   >  علمی توضیح بدم >  وقتی آدمها چه زن چه مرد عاشق میشن هورمونی توی مغزشون ترشح میشه به اسم اکسی توسین بهش میگن هورمون عشق   این هورمون تا 6 ماه الی یک سال بعد از وصال (عروسی=رفتن سر یک سقف و با هم زندگی کردن)  ترشح ش قطع میشه  -- چون این هورمون دلیل احساسات عاشقانه است وقتی ترشح ش قطع میشه احساسات  عاشقانه هم قطع میشه
این هورمون یکبار دیگه هم ترشح میشه >  حین رابطه جنسی و مخصوصا موقع ارگاسم در مغز هر دو جنس زن و مرد ترشح میشه (توصیه شده تو اون لحظه به چشم های هم نگاه کنید > عاشق چشم های همدیگه میشید)        >>>>  وقتی شما این موهبت رو از خودت و همسرت دریغ کردی   پس باید منتظر باشی که بجای احساس عشق    تنفر جاش رو توی مغز جفت تون بگیرهه             ((خیلی از زن و شوهرها بخاطر همین نیاز و کششی که بهم دارن  بخاطر هم کوتاه میان > یعنی دعوا نمیشه __ یا اگه دعواشون میشه  سریع آشتی می کنن   قهر طولانی ندارن > چون بهم نیاز دارن  کشش دارن))
توصیه شدید می کنم     از الان فقط غذای گرم بخور و از هر غذای سردی پرهیز کن   تا میل خودت هم نرمال بشه (بعد زایمان   افسردگی سراغ خانم میاد دیگه > بی میلی جنسی)       کاچی مخصوص - زیتون 7 عدد صبح   انجیز 7 عدد شب -- بادام روزی 14 عدد بصورت آدامسی هرکدام دو دقیقه وقت بگذار برای خوردنش -- خرما حداقل روزی  سه عدد و بیشتر -- دوسین : ترکیب سیاه دانه نیم کوب شده یک سهم + سه سهم عسل  > روزی سه قاشق صبح ظهر شب  
---- یه مدت هفته ای سه بار رابطه ج داشته باشید (نرمال شه ) و اگر بیشتر هم شد چه بهتر        به احتمال بسیاااااار زیاد  احساس بین تون دوباره برمی گرده  (یه مدت منظورم یک ماهه)       توی این یک ماه هرچی شنیدی   نشنیده بگیر     خودت رو بزن به کری         بعد که رابطه تون بهتر شد   بعد سعی کنید با محبت زیاد (که معمولا مردها با همین خر میشن)   باهاش حرف بزنی              کم کم خر خودت میشه   و بعد باهم برید مشاورهه
صبور باش و کم کم   و آرام آرام همه چی رو درست کن       >   پس مراحل > ترک شدید سردی جات و خوردن گرمی جات (همون هایی که نوشتم)    >  شروع رابطه جنسی (تا هر تعداد که می تونید هرچی بیشتر بهتر > زودتر جواب می گیری)     -  یه مدت محدودی هر اتفاقی افتاد و هرچی شنیدی نشنیده بگیر     > بعد که رابطه تون بهتر شد     >  بیشتر باهم حرف بزنید  و از ناراحتی هات با مهربونی و محبت زیاد بگو (لوس لوسی زنونه)      > بعد راضی میشه و راضی ش کن با سیاست زنونه که برید مشاوره
اوکی ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد