2777
2789
عنوان

کار در منزل

178 بازدید | 24 پست

سلام بچہ ھا خوبید؟

کار در منزل مثل بستہ بندی یا ھمچین چیزایی اگر سراغ دارید توروخدا بھم معرفی کنید 

ھر موقع کہ تاپیک رو دیدین اگہ کمکی تونستید بکنید ممنون میشم 

♥️

تھران ھستم

منم میخوام قمم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه گونی پسته بخر خودت برشته کن  بسته بندی کن بده مغازه ها  

اجازہ ندارم برم بیرون خونہ بہ ھوای اینکہ بخوام این ھا بفروشم و مشتری شو پیدا کنم 

پیج اینا ھم ندارم

واقعا بہ پول احتیاج دارم 

یه کار مجازی پیدا کن

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
یه کار مجازی پیدا کن

انقد این سایتای مختلف ثبت نام کردم کہ نگو 

ھمش الکیہ یہ پول اپلیکیشن و ثبت نام اولش میگیرن انقد باید وقت بزاری پول خودت  در نیومدہ بہ غلط کردن میوفتی و بیخیال میشی

انقد این سایتای مختلف ثبت نام کردم کہ نگو  ھمش الکیہ یہ پول اپلیکیشن و ثبت نام اولش میگیر ...

تایپ بلدی؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

لباس بیار تو خونه بفروش.تو دیوار هست امانت میدن بهت میفروشی درصدی میدن بهت.

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤