2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم ادامه بدم یا نه؟

190 بازدید | 18 پست

برادرشوهرم یه مبلغی پول به شوهرم بدهکار بود ۳ماه سرکارگذاشت شوهرمو بهش نمیداد من هی غر میزدم سرشوهرم که چرا پولمونو نمیده چون به شوهرم میگفتم یسری کارارو بکنیم یا خرید و اینا میگفت پول ندارم منم عصبی میشدم 

اخه برادرشوهرم همسایمونه ۲۰هزارتومن براشون پول آب اومده بود میگفت مقصر شمایین واقعا ۲۰تومن پولی نیست که اون اونجوری گفته بود به داداش منم هی غر غر سرشوهرم که چرا اون واسه ۲۰تومن اونجوری کرده ولی واسه چندین میلیون سرکار میزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اصلا از رفتاری داداشش با زنش خوشش نمیاد و دوسنداره راجبشون حرف بزنی عصبی شد و بحث کردیم بمن گفت میزنم تو دهنت و از این حرفا خیلی رفتارش زشت بود منم از ۳اذر باهاش حرف نمیزنم اون غیرمستقیم حرف میزنه اما معذرت نمیخواد 

من واسه اولین بار انقدر کشش دادم چون اگه سخت نگیرم دفعه بعد جرئت میکنه اینکارو میکنه یه حرف بدم به خانوادم زد 

اما هنوز معذرت نخواسته

منم همین مشکلو دارم .خواهر شوهرم چندین بار پول قرض گرفته و پس نمیده .شوهرمم میگه لابد ندارن ک نمیده .بهشونم نمیگه.درحالیکه دارن.هرماه طلا میخره خانم .نداره اونوقت قرضشو بده

این روزا،پرم از لحظه هایی که دوسشون ندارم :)

ای بابا

منه بدبخت تو بارداریم تا ماه پیش به شوهرم حقوق نداده بودن حتی نونم به زور راه مینداختیم بعد جاریم بریز و به پاش .خواهرشوهرمم از اون بدتر 

از هرکدوم نزدیک ۵ تومن میخاستیم به شوهرم گفتم به یکیشون بگو پولتو بدن دیدم میخاد دعوا کنه باهام منم گفتم به درک وقتی خودت بی لیاقتی الانم گفتم برای عید همون مقدار طلایی که فروختی ازم بهم برمیگردونی هرجورم که خاستی پولشو جور کن من کاری ندارم