2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به طرز خوندن داره گلم منم توی دوستان و آشناها دیدم که گفتم 💜

والا همکلاسیای من که سهمیه نداشتن همه عین چی خوندن و درومدن

منم گفتم احتمالش هس ولی خب کمه

با توجه به جمعیتی که کنکور میدن و این که همه میخونن براش

والا همکلاسیای من که سهمیه نداشتن همه عین چی خوندن و درومدن منم گفتم احتمالش هس ولی خب کمه با توجه ...

اره عزیزم حرفت کاملا منطقیه، من میگم بعضی وقتا زیاد میخونیم ولی اصولی نیست 

دوستان من لیسانس دارم حالا میخوام مجددا کنکور شرکت کنم واسه یه رشته دیگه که روزانه بیارم ، ولی کتابام نظام قدیمه ، گفتن تغییر کرده ، یعنی اونقدر تغییر کرده کتابا که همونا رو بخونم نتیجه نمیگیرم؟

خوشا به بخت بلندم که تو خدای منی❤
اره گلم از ۶ یا ۷ شروع کردن به ده تا ۱۲ ساعت رسوندن بدون معلم خصوصی فقط به برنامه منظم و مرور و آخر ...

مطمانی پایه ضعیف داشتن؟ خیلی باهوش بودن حتما😖

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
دوستان من لیسانس دارم حالا میخوام مجددا کنکور شرکت کنم واسه یه رشته دیگه که روزانه بیارم ، ولی کتابا ...

نه توی قدیم که اصلا تغیر نکرده ولی اگه میخوای جدید بدی باید بخری کتاب ... چ رشته ای میخوای؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...