2777
2789

با چه آهنگی روز عروسیتون رقصیدید؟ میشه یه آهنگ قشنگ واسه تانگو معرفی کنید..چند ماهه دیگه عروسیمه یه آهنگ خوب میخوام

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا این رقصا چیه دیگه مد شده🙄

رقص ایرانی خیلی خیلی خیلی خوشگلتر و باکلاستره👌🏻

شما هرررررچقدرم تمرین کنی برای رقص تانگو و غیر ایرانی بالاخره یه جاااایی سوتی میدی و گیر میکنی😂 و به نظر من اصلا هم قشنگ نیست..

ولی هرکس یه سلیقه ای داره دیگه🙂

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
کی بهتر از تو عارف رقصیدیم خیلی دوست دارم این آهنگو، رقص تانگوم نداشتیم حوصله ی تمرین کردن نداشتم &n ...

آره تمرین میخواد...من قراره تو روستا عروسی بگیرم حیاطش سنگ داری..همش میگم برقصم میفتم🙁🙁

آقایی خیلی دوست دارم😍😍
آره تمرین میخواد...من قراره تو روستا عروسی بگیرم حیاطش سنگ داری..همش میگم برقصم میفتم🙁🙁

ایشالا چیزی نمیشه عزیزم،منم دامن یکم بلند بود قبلش میترسیدم بیوفتم ولی شب عروسی همچین جو گرفته بود از اول تا آخر وسط بودم همه مدلم رقصیدم دیگه یادم به افتادن نبود  

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد