2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشهدوصل هم ایرانسل همراه اول

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
شما فردیس هستید؟  همه جا رو اونجا خراب کردن منم نزدیک فردیس هستم. نمی دونم جهاد دانشگاهی هم خرا ...

نه خودم جهاد دانشگاهی زبان میرم اونجا خراب نشده.اره والا یه عابر بانک باقی نمونده امروز در به در دنبال عابر بانک بودم برا ی موجودی

اول اینترنت وای فای وصل شد یا همراه?اگه اول وای فای وصل شد چقد طول کشید نت همراه وصل شه?

اول وای فای بعدنت گوشی سه چهارروزکشیدوصل شد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خب همرو یهویی وصل کنن چه کاریه هی وای فای این شهر اون شهر وصل شه بعد تازه برن سراغ اینترنت دیتا اونم ...

دقیقاااااا حرف منم همینه همه روباهم قطع کردن ولی تک تک وصل میکنن یه درصدفکرنمیکنن مردم نیاززززدارن

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#