2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 37 پست
بارداری خارج از رحم علائم هم داره؟ بارداری پوچ چی؟

من لگن درد و پهلو درد شدید داشتم

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی واسه سقط هم میگن باید یکسال فاصله باشه خارج رحمی که خیلی شرایط خاص تری داری جراحی کردی یا با مت ...

کوچیکه بود رفتم دکتر آخه لکه بینی پیدا کرده بودم فرستاد سونو گفت خودش داره سقط میشه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

آخه تنبلی هم دارم یکی از لوله هامم چسبندگی داره خیلی ناامیدم میترسم خیلی صبرکنم و تنبلی تخمدانم بدتر ...

ببین در مورد خارج رحمی چسبندگی تاثیر گذاره ،سعی کن مشکل چسبندگیتو حل کنی بعد حامله شی ،فکر کنم یکی دو ماه هم جلوگیری کنی بهتره البته من خودم ماه پیش حاملگی شیمیایی داشتم تو هفته ۵ بودم خونریزی پیدا کردم سقط شد دکترم گفت اشکالی نداره دوباره اقدام داشته باش

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

۴هفته که‌خیلی کمه چطوری متوجه شدی؟ تو سونو که دیده شد تو کدوم قسمت لوله بود؟چیکار کردی که سقط شد؟

۴ بار سونو شدم تا توی لوله چپ دیده شد البته انقدر کوچیک بود که دکترا شک داشتن و ۴ روز بستری شدم هرروز آزمایش خون و سونو دادم تا مشخص شد که خارج از رحمه

کوچیکه بود رفتم دکتر آخه لکه بینی پیدا کرده بودم فرستاد سونو گفت خودش داره سقط میشه

خب اگه‌خودش سقط شده که خیلی شرایط بهتره ولی در مجموع حداقل ۶ماه فاصله رو بذارید

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
ببین در مورد خارج رحمی چسبندگی تاثیر گذاره ،سعی کن مشکل چسبندگیتو حل کنی بعد حامله شی ،فکر کنم یکی د ...

عکس رنگی رحم ۳ماهه پیش رفتم الان بازم میرم...

عزیزم از دکترت راضی هستی؟

۴ بار سونو شدم تا توی لوله چپ دیده شد البته انقدر کوچیک بود که دکترا شک داشتن و ۴ روز بستری شدم هررو ...

خیلی شانس آوردی که خودش سقط شده ولی بازم حد اقل ۶ ماه دست نگه دار

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
ببین در مورد خارج رحمی چسبندگی تاثیر گذاره ،سعی کن مشکل چسبندگیتو حل کنی بعد حامله شی ،فکر کنم یکی د ...

شما از کجا فهمیدی بارداری شیمیاییه؟

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
خب اگه‌خودش سقط شده که خیلی شرایط بهتره ولی در مجموع حداقل ۶ماه فاصله رو بذارید

اره گفت خیلی شانس آوردی که خودش داره سقط میشه 

گفت شیش ماه وای من صبر نکردم زودتر اقدام کردم یعنی اشتباه کردم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ستون فقراتم درد می کنه انگار با بیل زدن تو کمرم

اگر دردات قطع نمیشه حتما سونو رو برو من ساعت ۶ ب ظ

دردام شروع شد همون شب هم بستری شدم

اگر دردات قطع نمیشه حتما سونو رو برو من ساعت ۶ ب ظ دردام شروع شد همون شب هم بستری شدم

استراحت می کنم بهتر میشه

لکه بینی هم ندارم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.