2777
2789
عنوان

مامانم اعصابم روخردکرد😢

149 بازدید | 9 پست

سلام.من پشت کنکوریم وازهمون اول به مامانم گفتم که امسال اصلا تو مراسمات(شادی یاغم)ومهمونی های فامیل شرکت نمیکنم وفقط کنکورم برام مهمه.الان چندروزه که عموی مامانم فوت کرده ومن مراسمش نرفتم.امروزم که پنج شنبه اس داییم یه مراسم گرفته وفامیل روشام دعوت کرده به خاطرعموش.این داییم خوبه ولی کسایی که تواین مراسم هستن بعضی هاشون قبلا به من متلک میگفتن به خاطراینکه کنکورقبول نشدم!اینایی که متلک میپروندن ومسخرم میکردن همون دایی های دیگه ام هستن!منم به مامانم گفتم که مهمونی نمیام ومیخوام درس بخونم.چون هم واقعا میخواستم درس بخونم وهم نمیخواستم با بعضیا روبروبشم ومتلک بشنوم!حالا مامانم بامن یه دعوایی راه انداخت که چرا نمیای وآبروم جلوفامیل میره واین حرفا.درحدی که گریه ام دراومد.الانم مهمونی نرفتم وبقیه رفتن.ولی هم اعصابم خرده وهم نتونستم درس بخونم.کارخوبی کردم عایا؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم چجوری میخونی و یا درصد قبولیت چقدره

فقط میدونم حالا ک مراسم هارو شرکت نمیکنی اگه قبول نشی بدبختی

همش میگن این ک از خونه پاش رو هم بیرون نمیذاشت الان چجوری هیچی نیاورده

نمیگن ک هزار هزار سهمیه دار جلوته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من نمیدونم چجوری میخونی و یا درصد قبولیت چقدره فقط میدونم حالا ک مراسم هارو شرکت نمیکنی اگه قبول نش ...

پارسالم ازخونه بیرون نرفتم ورتبه ام خیلی خوب شد ولی پزشکی نیاوردم.دقیقا حرفتون درسته وهمین حرفا پشت سرمه!

ولی همش متلک میگن ومن نمیتونم حرفاشونوتحمل کنم

پارسالم ازخونه بیرون نرفتم ورتبه ام خیلی خوب شد ولی پزشکی نیاوردم.دقیقا حرفتون درسته وهمین حرفا پشت ...

خب آدم واسه هدفش سختی جلوشه یکیشم همین حرف مفت بقیس

ایشالا امسال میاری

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !