سلام.من پشت کنکوریم وازهمون اول به مامانم گفتم که امسال اصلا تو مراسمات(شادی یاغم)ومهمونی های فامیل شرکت نمیکنم وفقط کنکورم برام مهمه.الان چندروزه که عموی مامانم فوت کرده ومن مراسمش نرفتم.امروزم که پنج شنبه اس داییم یه مراسم گرفته وفامیل روشام دعوت کرده به خاطرعموش.این داییم خوبه ولی کسایی که تواین مراسم هستن بعضی هاشون قبلا به من متلک میگفتن به خاطراینکه کنکورقبول نشدم!اینایی که متلک میپروندن ومسخرم میکردن همون دایی های دیگه ام هستن!منم به مامانم گفتم که مهمونی نمیام ومیخوام درس بخونم.چون هم واقعا میخواستم درس بخونم وهم نمیخواستم با بعضیا روبروبشم ومتلک بشنوم!حالا مامانم بامن یه دعوایی راه انداخت که چرا نمیای وآبروم جلوفامیل میره واین حرفا.درحدی که گریه ام دراومد.الانم مهمونی نرفتم وبقیه رفتن.ولی هم اعصابم خرده وهم نتونستم درس بخونم.کارخوبی کردم عایا؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!