دلداده۷۵۶۶ مدیر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 590 عنوان خانومای کدبانو بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 19 پست سلام خانوما چدن های گاز رو با چی تمیز کنم ک قشنگ برق بیفتهخیلی کثیف شدهاز گاز پاک کردن متنفرمالان گذاشتمشون تو اب داغ😤😤😤🤗🤗 بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰 1398/09/07 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درختِ_سيب عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 6334 هر كارى ميكنى فقط چند تا مواد شوينده رو با هم مخلوط نكن خطر داره توى سركه و جوش شيرين بايد بذارى مدت طولانى بمونه مثلاً شب تا صبح بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
دلداده۷۵۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 590 اره فک کنم واس ریه خودمونم ضرر داشته باشه ااا اشتباه ریپ زدم شرمنده منظورم ب لوله بازکن بود بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
دلداده۷۵۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 590 هر كارى ميكنى فقط چند تا مواد شوينده رو با هم مخلوط نكن خطر داره توى سركه و جوش شيرين ... ی بار واسه دسشویی گرفتم هرچی مواد تمیزکننده تو خونه داشتم قاطی کردم داشتم میمیرم پهن شده بودم کف دسشویی خداروشکر شوهرم خونه بود ب دادم رسید 😁😁😁 بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰
درختِ_سيب عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 6334 ی بار واسه دسشویی گرفتم هرچی مواد تمیزکننده تو خونه داشتم قاطی کردم داشتم میمیرم پهن شده بودم کف دسش ... دور از جونت خيلى خطر داره توى اسفند امار كسايى كه به خاطر اين مشكل ميرن بيمارستان بيشتره بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
دلداده۷۵۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 590 دور از جونت خيلى خطر داره توى اسفند امار كسايى كه به خاطر اين مشكل ميرن بيمارستان بيشتره اره خیلی خطرناکه منم گفتم اینجا بپرسم دوباره حماقت نکنم اون بلا سرم نیاد بالاخره منم مامان شدم..🥰خدایا مرسی..🥰