2777
2789

بچه ها من حدود ۱۰ روز بین سن سونو و پریودی فرق داره؛ سونو بیشتره، الان روی سونو ۳۲ هفتم روی پریودی حدود ۳۰ ؛ حالا برای تاریخ زایمان روی کدوم باید جلو بریم؟ دکتر گفت به خاطر دیابت بچت یکم درشت شده ؛ حالا من که سزارینم چطوری حساب میکنن ؟ خیلی گیج شدم😕😕

بعدم مگه درشتی به این نیست که همون ۳۰ هفته باشی وزنش و اندازه هاش به ۳۲ مثلا بخوره؛ اگه همون ۳۲ حساب کنن که دیگه درشت نیست ای بابا گیجیدم😑😑😑

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمانت بر اساس پریودته

سونوگرافی بر اساس درشتی بچه سنشو میزنه

وگرنه منم سونوم ۱۰روز بیشتره

ولی تاریخ پریودمو حساب میکنم

چون بچت درشته فهمیدی دیابت داری؟؟نکنه منم دارم😩

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
زایمانت بر اساس پریودته سونوگرافی بر اساس درشتی بچه سنشو میزنه وگرنه منم سونوم ۱۰روز بیشتره ولی ت ...

دکترت یعنی گفته روی پریودی حساب میکنم؟🤔

نه آزمایش دادم هفته ۲۸ قند داشتم متفورمین میخورم داره کنترل میشه آزمایش سومی نرمال بود

دکترت یعنی گفته روی پریودی حساب میکنم؟🤔 نه آزمایش دادم هفته ۲۸ قند داشتم متفورمین میخورم داره کنتر ...

اره ازش پرسیدم تاریخ زایمان سزارین من کی میشه گفت ۲۴دی😤😤

اگه ب سونوبود که ۱۶دی بدنیا میومد سزارین😤😤

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 

بچت تو سی هفته چند کیلو بود گلم؟؟

من ۲۸رفتم ۱۴۰۰بود برام زده بود سی هفته😒😒😒

اره ازش پرسیدم تاریخ زایمان سزارین من کی میشه گفت ۲۴دی😤😤 اگه ب سونوبود که ۱۶دی بدنیا میومد سزارین ...

ای وای پس منم همینم خوشحال شدم هفته ۳۲ ام پس ۷ هفته دیگه مونده😑 راستی کلا سزارین ۱۰ روز جلوتره نسبت به طبیعی اینو درنظر گرفت؟

ای وای پس منم همینم خوشحال شدم هفته ۳۲ ام پس ۷ هفته دیگه مونده😑 راستی کلا سزارین ۱۰ روز جلوتره نسبت ...

دکتر من میگه چهار روز جلوتر از طبیعی انجام میده😫😫

میترسم اخرشم بندازه منو تو دام طبیعی 😩😩😩😩

منم بچم دوهفته جلوتر رشد کرده اما سونو ک میرم دقیق حساب میکنه هم بر اساس وزن بچه هم بر اساس پریودی ج ...

خب دکتر برای زایمان کدومو در نظر میگیره؟

دکتر من میگه چهار روز جلوتر از طبیعی انجام میده😫😫 میترسم اخرشم بندازه منو تو دام طبیعی 😩😩😩😩

نه دیگه تهش باید معاینه کنه اگه شک کنه زایمانت نزدیکه