2777
2789

تو فکرم بتونم ان شاالله باهمسرم ی کار راه بندازم..چن روز پیش ی جایی بودم خیلی ادم بدبخت و بیچاره دیدم ادمایی ک حاضر بودن با ماهی 200 تومن کار کنن..خیلی التماسمو کردن واسشون کار پیدا کنم خودمم کار ندارمااااا. قبلا چن جا حق التدریس بودم الان نیسم اما فک میکنم میتونم ان شاالله با همسرم ی کاری راه بندازیم ک دست چن نفرو بگیریم.هی دارم سرچ میکنم اما هنوز ب نتیجه ای نرسیدم. اگه کسی ب ذهنش کاری رسید بگه.ممنون

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرمایه دارید.با تولید نایلون شروع کنید.کارخوبیه.

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه
من کار ساخت مژه انجام میدم تمایل داشتی در خدمتم

چ جالب چطوری میتونم بیشتر درمورد کارت بدونم؟ سود داره؟ مشتریات آرایشگاههان یا جاهای دیگه؟سرمایه چقدر میخاد سخت نیس؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه مجوزهایی میخاد؟ چقد مکان؟ بذرشو از کجا باید بگیرم اطلاع دارین

بله

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت
چه مجوزهایی میخاد؟ چقد مکان؟ بذرشو از کجا باید بگیرم اطلاع دارین

یه مکان ۵۰ متری کافیه مجوز نمی خواد بعدا می گیری ۱۰ تومن هم شایدم کمتر 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت