2777
2789
عنوان

طول سرویکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3204 بازدید | 32 پست
اره گفت تو هفته 16 دوباره برم سونو اگه زیر 28 شده حتما سرکلاژ میکنه.خدا کنه من که کاری نمیکنم فقط یه ...

معمولا زیر ۲۵رو سرکلاژ میکنن ولی خب انشاءالله پایین نمیاد،ما خونمون پله نداره ولی خب منم دیوونه شدم بسکه خونه ام اولش اگه مراعات میکردم اینطوری نمیشد شاید

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم توکل بخدا

قشنگ از دکترت بپرس در چه حد استراحتت باشه تا خیالت راحت باشه،از توالت فرنگی ام استفاده کن و یبوستم نذار بگیری

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
معمولا زیر ۲۵رو سرکلاژ میکنن ولی خب انشاءالله پایین نمیاد،ما خونمون پله نداره ولی خب منم دیوونه شدم ...

من که از اول بارداریم تقریبا همینه وضعیتم اولش هماتوم داشتم استراحت بودم تو ان تی گفت جذب شده حالا طول سرویکسم شده معظل.هیچ کسم ندارم تو این شهر

قشنگ از دکترت بپرس در چه حد استراحتت باشه تا خیالت راحت باشه،از توالت فرنگی ام استفاده کن و یبوستم ن ...

توالت فرنگی که از اوا بارداریم دارم استفاده میکنم.یبوستم که جز جدانشدنی بارداریه ولی خب سعی میکنم با ملین و روغن زیتون و انجیر کنترلش کنم

توالت فرنگی که از اوا بارداریم دارم استفاده میکنم.یبوستم که جز جدانشدنی بارداریه ولی خب سعی میکنم با ...

آره واقعا منم همش سوپ و آش های سبک رو هرهفته چنروز میخورم لواشکم میخورم گاهی هم آلو 

منکه هموروئیدم زد بیرون اون اولا بخاطر یبوست😒

قبلشم یکی داشتم

اخی ایشالا این 10 هفته رو هم با سلامتی پشت سر میذاری عزیزم

ممنونم انشاءالله به سلامتی زایمان کنی به موقع و همه چی خوب باشه

عزیزم منم طول سرویکسم ۲۷بود تو انومالی. دکتر سونو گفت زیر بیست و پنج سرکلاژ میشه. بهم گفت استراحت کن. زیاد خم و راست نشو. زیاد نشین .زیاد واینستا.

منم یه بچه دارم کمک انچنانی هم ندارم سعی میکنم بیشتر خوابیده باشم اما ناهار درست میکنم. شامو ولی پای گاز واینمیستم نون پنیر نون ماستی چیزی میخورم. اگه نااهارم نخوریم ضعف میکنیم بچه هیچی نمیشه خب.

من ک توکل کردم بخدا تا حدودی هم رعایت میکنم خودش ان شالله سالم نگهش داره

من هرچی تو تاپیکای نی نی سایت سرچ کردم چند روز کارم گریه و استرس بود ولی دیگه خودمو زدم ب بیخیالی تل ...

وای دقیقا عین من.من وقتی ان تی دادم سونوگرافه گفت 32 خوبه.اومدم خونه تا دو روز خوب بودم بعد اومدن تو نی نی سایت دیدم همه نوشتن سرکلاژ کلی گریه کردم خانوادم ارومم کردن تا رفتم دکترم گفت کمه گفت تو هفته 16 دوباره اندازه بگیرم زیر 28 رو سرکلاژ میکنه

وای دقیقا عین من.من وقتی ان تی دادم سونوگرافه گفت 32 خوبه.اومدم خونه تا دو روز خوب بودم بعد اومدن تو ...

ببین سرکلاژ به وضعیت جفت و سابقه سقط و زایمان زودرس هم ربط داره. ان شالله ک جفتمون همینجوری بدون سرکلاژ تا اخر پیش بریم