2777
2789

دوستان دقیقا جاهایی که شکمم ترک خورده جوشای ریز قرکز و صورتی زده مثل تاول بشددددددت میسوزن و میخارن دیگه دارم دیوونه میشم.لطفا اگر تجربه ای دارین راهنمایم کنین تو رو خدا

الهی و ربی من لی غیرک  خدایا پسرم رو صحیح و سالم بهم برسون

الان هفته 33هستم جنین هم پسره گرمی هم زیاد مصرف کردم این مدت ولی خب چیزی نشده بود تا الان فقط به تنها چیزی که شک دارم ارده شیره خوردم فکر میکنم به اون حساسیت داشته باشم دکترم برام قرص هیدروکسی زین و پماد بتامتازون نوشته بعدم گفت برو آزمایش آنزیمهای کبدی رو چک کن ولی تا شنبه من دیوونه میشم از خارش و سوزش.عرق کاسنی هم سه روزه دارم میخورم و هندونه هیچی تاثیر نداشته حتی بدتر شده. با کاسنی شکمم رو شستم اونم فایده نداشت تو رو خدا چیزی میدونین بگین  

الهی و ربی من لی غیرک  خدایا پسرم رو صحیح و سالم بهم برسون

منم شکمم خیلی جوش میزدو خارش شدید داشت اب خنک میزدم. تا هفته ۳۸ هم اصلا ترک نداشتم بعدش ترک خورد البته اینم بگم هر روز با روغن زیتون چرب میکردم الانم که زایمان کردم تنقدر شکمم بد شد خودم وحشت میکنم میبینمش هیچ کاری هم نمیشه کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.