2777
2789

اولین خبر اینکه اون دسته از نی نی سایتی ها که تا دیشب ثبت نامشون  رو برای شرکت در کلاس های ساخت مژه مصنوعی نهایی کردند تخفیف ویژه بهشون خورده

دوم اینکه برای کسانی هم که تصمیم دارند این کلاس هارو ثبت نام کنن تا جمعه این هفته به مناسبت blackfriday تخفیف قیمت شامل حالشون میشه

ساخت مژه یاد میدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصطلاحه برای تخفیف جنس تو یه روز جمعه ملت میریزن خرید 

اها 

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘
جمعه سیاه چیه؟

ی روزیه که تو اون روز همه فروشگاهای اینترنی با تخفیف خوب جنساشون رو میفروشن.

فک میکنم اولین جمعه آذر ماه باشه اخه پارسال هم همین موقع ها بود 

من از ی سایتی برا شوهرم پیرهن خریدم ۳۰ تومن اورد خونه دیدم پلاستیک خالیه ۱۰ تومنم نمی ارزه اصلا به شوهرم ندادم انداختم گوشه کمد مونده

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
ی روزیه که تو اون روز همه فروشگاهای اینترنی با تخفیف خوب جنساشون رو میفروشن. فک میکنم اولین جمعه آذ ...

نه فقط اینترنتی ها.حتی حضوری هم تخفیف میذارن.من خودم یه پالتوی ۵۰۰رو ۳۵۰خریدم با کیفیت عالی

ساخت مژه یاد میدم
نه فقط اینترنتی ها.حتی حضوری هم تخفیف میذارن.من خودم یه پالتوی ۵۰۰رو ۳۵۰خریدم با کیفیت عالی

من بیشتر تو اینترنتی ها دیدم. 

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
عزیزم تو خیلی از کشور ها تو این روزا تخفیف ویژه میذارن تا همه قدرت خرید داشته باشن.

چه عالی

دوستای گلم من مجردم و باردار نیستم این تیکر بارداری هم نشون دهنده تاریخ کنکورمه😨😨 برام دعا‌کنین و یه صلوات بفرستین😘😘