2777
2789
اين لك لانه گزيني رو كي انداخته توي سر خانوما خدا داند 😐 عزيزم فقط ١٣ درصد زنها همچين لكي رو تجربه ...

وای نمیدونی انتظار چقدر سخته ولی چشم صبر میکنم 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
شاید باورتون نشه ولی من لانه گزینی نکردم الان ۱۴ هفته ۴روزمع

همه که اینجور نمیشن که لانه گزینی علامت بده.

این یه جوابه برا خانومایی که مراجعه دارن پزشک برای اینکه حین بارداری چرا لک بینی با خون کمرنگ دارن.

منم لک داشتم نزدیک خون دکتر سونو نوشت گفت همه چی سالمه و اون خون و لک برا لانه گزینی بوده.

همه که اونجور نمیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد انشاالله تا نه ماه سفت بمونه و بعدم با تن سالم بیاد بغلت

مرسی‌گلم😘😘😘

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
الان داری میگی من بی مطالعه دارم میگم😒😒😒

من ميگم توي سايت همش تكرار ميشه بدون تحقيق

خب شمام اگه خونده بودي ميدونستي بيشتر خانوما لك لانه گزيني رو نميبينن 

ناراحتي داره؟ 🤔🤔

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
اين لك لانه گزيني رو كي انداخته توي سر خانوما خدا داند 😐 عزيزم فقط ١٣ درصد زنها همچين لكي رو تجربه ...

چه جالب میگم من ندیدم همه میگن حتما دیدی نفهمیدی یا خیلی کم بوده

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘
وای نمیدونی انتظار چقدر سخته ولی چشم صبر میکنم 

ميدونم عزيزم كاملا دركت ميكنم

اما اينطوري كه از الان تست بزني و فكرتو درگيرش كني بخدا به خودت ظلم كردي

توكل كن به خدا بذار زمان بگذره 😘😘

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘
مگه میشی؟خودمم تو کار بدنم موندم

انشالا سالم بیاد بغلت 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍
من ميگم توي سايت همش تكرار ميشه بدون تحقيق خب شمام اگه خونده بودي ميدونستي بيشتر خانوما لك لانه گزي ...

اشتباهت رو چه زود درست کردی اولش گفتی همه میبینن الان میگی نمیبینن😒😒😒😒

ميدونم عزيزم كاملا دركت ميكنم اما اينطوري كه از الان تست بزني و فكرتو درگيرش كني بخدا به خودت ظلم ك ...

چشم ممنون عزیزم 

چه جالب میگم من ندیدم همه میگن حتما دیدی نفهمیدی یا خیلی کم بوده

نه اينطور نيست

بيشتريا لك نميبينن

اشتباهت رو چه زود درست کردی اولش گفتی همه میبینن الان میگی نمیبینن😒😒😒😒

يا علي 😂😂😂

من كي گفتم همه ميبينن؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳

خوبه از اول دارم ميگم همه نميبينن

ميتوني تگم كني ببينم كجا حرف ديگه اي زدم؟

منم دیروز بعد از سه روز تاخیر زدم منفی بود. همیشه منظم بود پريود م و بیست و هشت روزه.... 😔

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
يا علي 😂😂😂 من كي گفتم همه ميبينن؟؟؟؟ 😳😳😳😳😳 خوبه از اول دارم ميگم همه نميبينن ميتوني تگم ك ...

وایییی خدا الان دیدم بی نت زده به سرم🤦‍♀️🙊🙊🙊

مهم نی😒😒😒

حالا كه ديدي اشتباه كردي ديگه مهم نيست 😆😆😆

باشه برا من از اول مهم نبود شما ناراحت بودي 🤷‍♀️

حالا كه ديدي اشتباه كردي ديگه مهم نيست 😆😆😆 باشه برا من از اول مهم نبود شما ناراحت بودي 🤷‍♀️

😅😅😅😅😅به روم نیار نت خیلی رو مغزم فشار اورده