2777
2789
اره چون هرچی بها بدی اون سختگیرتر میشه اگه دعوا کنی هم دلخوری پیش میاد. باید همینکارو بکنی البته از ...

من هم همین کارو میکردم

ولی نزدیک چند وقتی هست از شهری که با خانودم زندگی میکردم،اومدزم شه  دیگه

اینجا واقعا محدودم

اصلا یک اوضاعیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خیلی شدید نیست میشه ز کاریش کرد ازین بدترش هم هست😞

تو عقد بدتر بود 

یه سال هم بود ازدواج کردیم که دیگه نگو 

بعد دیدم نمیشه انگار زندانی ام 

شروع کردم کمکم از سرش انداختم البته کاری نمیکردم که دعوامون بشه چون اونموقع بدتر میکنه

من شوهرم مشکلی با رفت و امدم نداره اما خودش اب هم میخوره تعریف میکنه دوست داره شب که میاد همه رو براش بگم کجا رفتم کیو دیدم چی خریدم. اما من چون عادت ندارم یادم میره اولا اصرار میکرد که همه چیو بهم بگو اما بهشگفتم من مدلم اینجوری نیست خیلی چیزا بنظرم مهم نیست یادم میره اونم عادت کرده دیگه

خیلی سخته بحرفشون بودن من هم اینطور شخصیتی ندارم کا همش بله چشم بگم بحث میشه مهمونی رفتن،عروسی،هم ...

دقیقا حالا شوهر من کاش این طوری بود ی بار دو روز درو روم قفل کرد و دوبارم روم دست بلند کرده منم همیشه آدم مستقلی بودم نمیتونم تحمل کنم حتی برای این ک زیر بار زور گویی پدر و برادرم نباشم اومدم ی شهر دیگه کار و زندگی کردم.

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
من هم همین کارو میکردم ولی نزدیک چند وقتی هست از شهری که با خانودم زندگی میکردم،اومدزم شه  دیگ ...

برو باشگاهی کلاسی بعدش کم کم ازونجا برو دور بزن عادت میکنه البته حق داره دوستت داره نگرانته ولی خوب ازاردهنده هست این نگرانی

خیلی از مردو اینجورین.فقط باید اعتمادشو جلب کنی.همسر من کم کم بهتر شد.اوایل افتضاح بود.ی بار گف اگه ...

منم موندم چطور کنم

از بعضیا میپرسم میگن کامل یک مدت بحرفش باش تا حس قدرتش ارضا شه و زبونش بگیر تا کم کم درست شه

از بعضیا میپرسم میگن ن اصلا بحرفش نکن ک پرو میشه و سرت سوار میشه تا عمر داری باید  بله چشم بگی

موندم کدومش درسته آخه

دقیقا حالا شوهر من کاش این طوری بود ی بار دو روز درو روم قفل کرد و دوبارم روم دست بلند کرده منم همیش ...

حالا شوهر من باز در روم قفل نمیکنه ولی کلید بم نداده تا رفت و آمدامو بدونه خودش

پام بستست

😔😔😔😔

سخته تحمل اینجور آدما واقعا

واقعا من که خواهرشم تحمل ندارم....مثلا نباید بدون اجازش بره بازار یا تنها. البته تو اون شهر. بچش مریض شه نباید ببرع دکتر تا خودش از ماموریت بیاد. حتما باید چادر بزنه تو شهرک نظامی. اصلا یه وضعیه.