2777
2789
عنوان

خوشبحالتون نتتون وصل نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 42 پست
کسایی که میگن وصل نشده یه بار گوشیشونو بذارن حالت پرواز بعد دربیارن وصل میشه، فکر کنم دیگه کلا نت از ...

گذاشتم وصل نشدم چرا .😶😔✌🏻🖤

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه😂😂 من اونطوری کردم وصل شدم حتما واسه شهر شما وصل نشده🤔

تو کجایی؟

من شوشترم. خوزستان .دیشب وصل شدم دوباره قطع شدم.

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
آذربایجان غربی هستم

اوهوم.مرسی گلم.خوشحال شدم از آشنایت. 💝

الان اسمتو دقت کردم. تو همونی هستی ک دیروز لینک قندشکن فرستادی و منو از ده روز خماری در آوردی.واقعا ...

اره گلم 😊😊😊😊جاش دعا کنم اگه عیبی نداره

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊