2777
2789
عنوان

قیمه پزا

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریختم زعفرون لیمو عمانی بهتره یا لیمو تازه دوتاشو دارم

اگه آبغوره داری، بنظرم اونو امتحان کن،، خودم هرکاری میکنم با لیمو عمانی قیمه ام تلخ میشه، اما آبغوره عالیه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
اگه آبغوره داری، بنظرم اونو امتحان کن،، خودم هرکاری میکنم با لیمو عمانی قیمه ام تلخ میشه، اما آبغوره ...

سر و ته لیمو رو بریز دور اونا تلخ میکنن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
پیاز داغ زیاد، لپه اشم زیادتر بریز،،، اینا باعث میشه لعاب دار شه،،، یه چوب دارچینم بریز توش و آخر پخ ...

دوباره پیاز داغ درست میکنم ممنون عزیزم

من عاشق زندگیمم 😍 
سر و ته لیمو رو بریز دور اونا تلخ میکنن

همه بلایی سرش آوردم اما نشد،،، دیگه ترجیح میدم آبغوره یا آب لیموی تازه بریزم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همه بلایی سرش آوردم اما نشد،،، دیگه ترجیح میدم آبغوره یا آب لیموی تازه بریزم

لیمو رو بشکن فقط سیاهی های داخلش رو بریز بدون دانه هاش اصلا تلخ نمیشه

من عاشق زندگیمم 😍 

گوشت و پیازو قشنگ باهم تفت بده بعد لپه رو که از قبل خیس دادی اضافه کن یه کم تفت بده که بوی خامیش گرفته شه بعدم رب و با یه کم زردچوبه اضافه کن یه چوب دارچین کوچیک بنداز توش آب جوش باید اندازه بریزی نه زیاد که آبکی بشه نه کم که لازم شه دوباره توش آب بریزی، بذار قشنگ بپزه و جابیفته، نیم ساعت آخر نمک، فلفل، پودر لیمو و زعفرون بزن.اگه دوست داشتی خیلی کم گلابم بزن. لیمو عمانی هم از اول کار با چنگال سوراخ کن بذار تو آب ولرم تلخیش گرفته شه و نیم ساعت آخر اضافه کن. سیب زمینی رو سرخ کن موقع سرو بریز روش. من همیشه قیمه رو اینطوری درست میکنم و هرکی خورده خوشش اومده.

خدایا هزار بار شکرت