ریختم زعفرون لیمو عمانی بهتره یا لیمو تازه دوتاشو دارم
اگه آبغوره داری، بنظرم اونو امتحان کن،، خودم هرکاری میکنم با لیمو عمانی قیمه ام تلخ میشه، اما آبغوره عالیه
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همه بلایی سرش آوردم اما نشد،،، دیگه ترجیح میدم آبغوره یا آب لیموی تازه بریزم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
گوشت و پیازو قشنگ باهم تفت بده بعد لپه رو که از قبل خیس دادی اضافه کن یه کم تفت بده که بوی خامیش گرفته شه بعدم رب و با یه کم زردچوبه اضافه کن یه چوب دارچین کوچیک بنداز توش آب جوش باید اندازه بریزی نه زیاد که آبکی بشه نه کم که لازم شه دوباره توش آب بریزی، بذار قشنگ بپزه و جابیفته، نیم ساعت آخر نمک، فلفل، پودر لیمو و زعفرون بزن.اگه دوست داشتی خیلی کم گلابم بزن. لیمو عمانی هم از اول کار با چنگال سوراخ کن بذار تو آب ولرم تلخیش گرفته شه و نیم ساعت آخر اضافه کن. سیب زمینی رو سرخ کن موقع سرو بریز روش. من همیشه قیمه رو اینطوری درست میکنم و هرکی خورده خوشش اومده.