2777
2789

راهنماييم كنيد. فرصتم كمه. اميدوارم كاري كنيد علاقه مند شم به تايپيك زدن پليييز🌷🙏

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد دوستان. ريپلايه ني ني سايتم ضعيفه من 😂. جواب خانوم اولي اينه كه مرسي آدمو  تو هر شرايطي ميخندونين🙏. پوشش حل شد مرسي. پوشيده ترين حالت ممكن ميرم

امضاي هركي رو ببينم نوشته برام صلوت بفرستين، تودلم براش ميفرستم. چرا وقعا تو ني ني سايت اينهمه صلوات مده🤷‍♀️. بعضي  وقتا واقعا خسته ميشم ولي دلم نمياد نفرستم. بعضي وقتا امضاهارم از ترسم نگاه نميكنم😐 
پارتیتو قویتر کن  مصاحبه  کشکه

چي بگم والا.... به هر حال ميترسم و از استرس يزي هم نميتونم بخونم 

برا چه ارگان دولتی؟ تلگر‌ام دارید؟ کانال معرفی کنم؟

بانك. تلگرام دارم. لينك كانالشو اينجا ميتونين بذارين🙏

مگه نتایجو زدن  زدن دی ماه بود که؟ مسائل سیاسی و روز احکام نماز و روزه بیانات رهبری نماز جمع ...

ممنون عزيزم. برا اين آزمون استخدامي نيس. برا قبله. والا مسئله اينه اصلا حوصلم نميكشه اينجور مباحثو بخونم نميدونم چرا...

راستش هیشکی حوصلش نمیکشه شکیات نماز رو منم هرچقدر میخونم یادم نمیمونه ولی مجبوریه خواهر

اوهوم😐. چن تا فايل رو گوشيم دارم. حالا ميگم فقط روخواني بكنم كافيه. حالا به اون مرحله ك يادم ميمونه يا نه نرسيدم. هيچي نخوندم فعلا. استرس گرفتم. از ناچاري اومدم اينجا. كلا شفاهي ميپرسن ديگه هرچي بخوان بپرسن نه؟؟؟؟!!!!

❥ گروه مصاحبه و گزینش ❥

https://t.me/joinchat/Jm-G8FWzTnbDtJ8nUiKEuQ

🍀 بحث و تبادل اطلاعات در مورد سوالات مصاحبه و گزینش کلیه سازمان های دولتی و اموزش و پرورش ✌️

✔ لینک کانال تجربیات مصاحبه

@Tajrobiyatemosahbe

اقا هستم بخاطر مسایل بورسی عضو شدم
❥ گروه مصاحبه و گزینش ❥ https://t.me/joinchat/Jm-G8FWzTnbDtJ8nUiKEuQ 🍀 بحث و تبادل اطلاعات ...

این لینک کانال و گروهه

واقعا بانک قبول شدید بعد حوصله ندارید بخونید؟

خدا میدونه چند نفر ارزو دارن تو شرایط شما باشن

بعد شما ایقد نا امیدید!

حیفه!

تا اینحا اومدید بقیشو با قوت برید

اقا هستم بخاطر مسایل بورسی عضو شدم
این لینک کانال و گروهه واقعا بانک قبول شدید بعد حوصله ندارید بخونید؟  خدا میدونه چند نفر ا ...

آره اصولا نا شكرم. ولي خب يكمم محيط بانك رو دوس ندارم... خيلي ممنونم🌷