2777
2789
عنوان

درد دنده در ماهه هشتم

1916 بازدید | 14 پست

من هفته ۳۱ هستم و تازه رفتم ماهه هشتم

سه شبه از درد دنده و ریه نتونستم بخوابم

اینگار دنده هام داره میره توی ریه و تنگی‌نفس شدیدی میگیرم

اصلا دراز نمی تونم بکشم و نیمه نشسته باید خوابید

از حالا زود نیست؟ دو ماه باید اینجوری باشه یا جا باز بشه درد کم میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعي كن مدت طولاني به يك حالت نباشي

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

وای منم دنده ها م انقدررررر درد میکرد ولی بچه درشت بود و ریه هام درد نمیکرد یکم ب خاطر سنگینی نفس کشیدم سخت بود 

نمیخوام نگرانت کنم ولی با شیوع این انفلانزای خطرناک بهتره هرچ سریعتر ب دکتر بری

اخ اخ من ماه اخر اینجوری شدم خیلییییی بده 

اما اینم میگذره . ادم تو بارداری دو تا شاخ هم در بیاره طبیعیه

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است
چه جوری می خوابی من شبا سه ساعت کلا اگه بخوابم ، جمعا

نمیخوابم ک منم زیرچشمام گودافتاده از بیخابی تا دسشویی برم یچیزی بخورم بچه ضعف نکنه ی پهلو به پهلوهم بشم دراز بکشم میبینم صبح شده😫🤣

👪

واي من كل سه ماهه اول رو نشسته خوابيدم،چون تنگي نفس ميگرفتم سرمو ميذاشتم رو بالش.الانم كه هفته ٣٣ ام از درد لگن نميتونم به پهلو بخوابم.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷