2777
2789
عنوان

چطور به موهاي بچه تون ميرسيد؟

732 بازدید | 36 پست

سلام 

يه دختر سه ساله دارم

موهاش حالت دار و يكم فرفريه

وز هم داره

تازه براش روغن آرگان خريدم بعد حموم ميزنم،

شما واسه تقويت و نرمي موهاي بچه هاتون چكار ميكنين؟

۷ ماهشه موش خیلی کمه😁 روغن سیاهدونه میزنیم که موهاش دربیاد

ولی روغن ارگان پنتن خودم میزنم  عالیه

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهای خواهر منم پاییناش فره 

از وقتی که براش شامپو جانسون میزنیم موهاش مثل ابریشم نرم و براق شده

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
۷ ماهشه موش خیلی کمه😁 روغن سیاهدونه میزنیم که موهاش دربیاد ولی روغن ارگان پنتن خودم میزنم  عا ...

ای جوووون😍مردم براش که

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
موهای خواهر منم پاییناش فره  از وقتی که براش شامپو جانسون میزنیم موهاش مثل ابریشم نرم و براق ش ...

كدوم نوعشو

دختر منم فرهاي موهاش درشته،بيشتر ميشه گفت حالت داره تا فرفري،اما وز بودنش اذيتم ميكنه

فر موهای خترم 

از بس کوتاه کردم الان حالتدار شده 

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر