2777
2789

احتمالش هست فولیکول ۱۴ رو رد کن احتمال تخمک گذاری هست.تا نزدیک موعدت اقدام داشته باش

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجا شنیدم روزی ۲سانت به سایز فولیکول اضافه میشه درسته؟

تقریبا نسبی .۱تا۲میل رشد رو داره اگه فولیکول سالمی باشه..من با ۱۶باردار شدم.شنیدم بعضیا با کوچیکترم باردار شدن.

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
بجا شنیدم روزی ۲سانت به سایز فولیکول اضافه میشه درسته؟

برای شما نه...چون تنبلی داری...اما تا روز تخمک گذاریت سه روز مونده ...حتما ۱۴ یا ۱۵ میشه...اگر شوهرت مشکلی نداره ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ رو پشت هم اقدام کن و بعد ی شب در میون تا دو بار

جدی؟😔 من کیت میزنم تقریبا روز ۱۶ با ۱۷ مثبت میشه

عزیزدلم ..نگفتم که باردار نمیشی...گفتم مال شما اینطور نیست که روز ۲ م  رشد داشته باشه اما لان که روز ۱۲ دوره ۱۲ بوده روز ۱۵ حداقل دیگه ۱۴ میشه...و ین فولیکول بدی نیست...حتما اقدام کن...شایدم بیشتر رشد کرد‌..دارو استفاده نمی کنی...؟