2777
2789
عنوان

یه نامه برام مینویسید که...

163 بازدید | 15 پست

همسایه ی دیوار به دیوار ما دور از جون همه ی شماها اصلا فرهنگ و شخصیت آپارتمان نشینی ندارن. یعنی جوری ان که ما سیر تا پیاز کارا و زندگیشونو میفهمیم بس که مراعات نمیکنن. باور کنید آدم روش نمیشه مهمونی بگیره از دستشون!

به هر حال بازم دور از جونتون یه زوج کاااملا عقده ای هستن. میخوام یه یادداشتی چیزی بهم بگین تا براشون بذارم یا کمکم کنین کاری کنم بفهمن چیزی که عوض داره گله نداره!

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  

نامه چیه😐برو بهش بگو محترمانه یکم مراعات کنین

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستانی که میگین حضوری بگو.. والا مرده که مثه طلبکاراست از آدم میبینه اصن نمیدونه سلام چی هست! زنه هم که اینقد جیغ جیغوئه میترسم حرفمو نگفته قورتم بده!

ما هم همسایه بالای مون همین جور بودن تو اتاق خواب که میرفتیم صدای زنه قشنگ می‌آمد حتی صدای تخت قشنگ معلوم بود که کی تموم میشه کی شروع 😶😶😶😶چند ماه بعدش رفتن از اونجا 

«آسوده باشید، از این گوه تر هم خواهد شد.»

ما هم همسایه بالای مون همین جور بودن تو اتاق خواب که میرفتیم صدای زنه قشنگ می‌آمد حتی صدای تخت قشنگ ...

نه از رابطه و اینا خداروشکر هنوز صدایی نیومده ولی همون جیغ جیغا و خنده های بلند که میدونم همش الکی و واسه رو کم کنیه یکم اذیت میکنه😑

نه از رابطه و اینا خداروشکر هنوز صدایی نیومده ولی همون جیغ جیغا و خنده های بلند که میدونم همش الکی و ...

بازم خوبه ما که آخری کلافه شده بودیم 

بازم خوبه ما که آخری کلافه شده بودیم 

میبینی بخدا؟ مثلا تحصیل کرده ن ولی به قول مدیر ساختمونمون هیچی سرشون نیست.. کلا همه ازشون شاکین ولی متاسفانه حالا حالاها قصد رفتنم ندارن😭

مگه چیکار میکنن؟چه ربطی به مهمونای شما دارن؟

آخه نمیدونی وقتی میفهمن مهمون داری اینقد صداهاشونو بیشتر میکنن که نگو. فکر کردن فقط خودشون زن و شوهرن

میبینی بخدا؟ مثلا تحصیل کرده ن ولی به قول مدیر ساختمونمون هیچی سرشون نیست.. کلا همه ازشون شاکین ولی ...

آخر که نداره تا کی میخواین تحمل کنید؟