2777
2789
عنوان

خرید واسه خانواده شوهر

199 بازدید | 12 پست

من خودم ی شهر دیگه زندگی میکنم ب خاطر کار شوهرم هر وقت میام شیراز میرم خرید توقع دارن تو این گرونی واسه برادرشوهرام و مادرو پدرشوهر خرید،کنم خب من چ میدونم سایز سلیقشون بعدم خودشون ک میرن خرید،اصلا یاد،من نیستن الانم پدرشوهرم واسم قیافه گرفته دیگه از این رفتارشون بدم میاد

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوتاه نیا و نخر با هر کی مثل خودش

نمیخرم بخدا اوایل ازدواج خریدم هرچی هم شوهرم کفش و لباس واسه خودش خرید،مادرشرهرم برداشت داد ب اون دوتا خیلی حرص خوردم ولی هر دفعه رفتیم خونشون تا لباس خریدن واسه خودشون ولی واسه شوهرم نه درصورتی ک اوایل خریدیم 

کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم
اشکال نداره بزار قیافه بگیره تا خسته شه

خیلی پرووو شوهرمم میدونه خوشم میاد خودشم نمیخره الان تا اومدم مادرشرهرم رفت سر خریدام میگفت چی برای من هریدی تا حالا چند تا روسری پیرهن واسش خریدم دریغ از یک بار واسه من بخره

منم هروقت طبق میلشون رفتار نکنم واسم قیافه میگیرن پشت سرم بد میگن . خرید نه ولی بقیه کارامون باید طبق نظر و خواست اونا باشه. انگار خودمون حالیمون نیست که اونا برامون تصمیم میگیرن 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

منم هروقت طبق میلشون رفتار نکنم واسم قیافه میگیرن پشت سرم بد میگن . خرید نه ولی بقیه کارامون باید طب ...

دیگه باید با ترس و لرز،یا پنهونی برم خرید اصلا همشون بد،نگام میکنن امشب ک اومدیم از خرید

دیگه باید با ترس و لرز،یا پنهونی برم خرید اصلا همشون بد،نگام میکنن امشب ک اومدیم از خرید

باهم تو یه ساختمونین مگه؟ چه جوری متوجه میشن میرین خرید 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

باهم تو یه ساختمونین مگه؟ چه جوری متوجه میشن میرین خرید 

ما خونمون توشهر دیگه استان دیگس میایم شیراز میریم خونه پدرشوهرم ..چون تنوعش بیشتر شیراز خرید میکنم