2777
2789
اخه هی میگن زوده  خودت تلف میشی  دو دلم کردن

من  هیییچ مشکلی نداشتم آنقدر گفتم زوده تلف میشم و...آلان ک میخوام بچه دار شم تخمدانام تنبل شدن بچه هیچوقت دست و پاتو نمیگیره زرنگ باشی هم بچه داریتو میکنی هم ب هر کاری بخوایی میرسی با خودتم بزرگ میشه خیلیم خوبه حتما بچه دار شو بچه روزیشو با خودش میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول مسافرتا و خوش گذرونیات رو بکن، درس اگه می خوای بخونی یا هدف خاصی تو زندگیت جز خانه دارب داری حتما تا یه جایی به سرانجام برسون، بچه که بیاد شب بیداری داره، مریض داری، خستگی زیاد، اوایل تا حدود یکی دوسال اول با بچه مسافرت رفتن خیلی سخته، مهمون داری و مهمون رفتن خیلی سخته، تفریح و هر چیزی دیگه ای تعطیل یا همراهدبا سختی زیاد، هیکلت بهم می ریزه، قیافت عوض می شه، رفتارات بخاطر مادرشدن تغییر می کنه، خیلی خیلی سخته ، من که تو سن ۲۷ سالگی بچه آوردم برام خیلی سخت بود...

خرجی نداره  چه خرجی اخه  منم همین فکرو میکردم  ولی اگه شیر خودتو بدی خرج نداره  ...

خرج نداره؟😳😳😳 لباس، پوشک، شیرخشک، خدای نکردا مریض بشه، بچه خرج داره، حدود یک چهارم حقوقتون هر ماه خرج بچه می شه شلیدم بیشتر، چون یکم بزرگتر شه باید غذای خوب جلو بچه بذاری که رشدش خوب باشه، لباس خوب بپوشه که مریض نشه، اسباب بازیو... 

خرج نداره؟😳😳😳 لباس، پوشک، شیرخشک، خدای نکردا مریض بشه، بچه خرج داره، حدود یک چهارم حقوقتون هر ماه ...

خدا روزیشو میروسونه  اکه فقط ب این دلیل بچه نیاره که روز بروز اوضاع جامعه داره خرابتر میشه...

من خودم  بچه ۷ ماهه دارم  شیر خشکی هم هس  حقوق شوهرمم کمه  ولی بخدا اصلن  کم نمیاریم سرما با اینکه کلن پوشک میکنم و کهنه اینا نمیبندم  لباس و غذا و همه چی ولی بخدا  اصلن هیچی حس نمیکنیم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😧این همه سختی

خیلی سخت تر از اونچه فکرشو بکنی، من دوقلو دختر دارم، سه ماه اول شبا نمب خوابیدن، شب بیداری داشت دیوونه ام می کرد، دخترم کولیک( یه نوع دل درد ) داشتن و روری شش ساعت بی وقفه گریه می کردن ، خودم شیرم کم بود، روی چند ساعت سینه ام رو می جویدن، شاید بیشتر از یه هفته پیش می اومد که پام رو نمی تونستم از خونه بذارم بیرون، حق مریض شدن رو نداشتم، اگه مریض می شدن که دیگه بدبخت بودم، دستشویی رفتن بدون دغدغه برام آرزو بود، همش استرس ، شاید این حرفم خنده دار باشه اما از مامانایی که تازه بچه آوردن بپرس، مسافرتا که بهم کوفت می شه، مهمون می یاد که من عذا می گیرم، چون با این دو تا غذا درست کردن و تمیز کردن خونه خیلی سخته، خلاصه یکی بهم گفت ، از وقتی بچه آوردی خیلی شگسته شدی، و راستم می گن

استاتر جون الان تاپیک رسیدن به عشقتو خوندم.تورو خدا آن شدی عکس بزار منم ببینمت خیلی داستانش خوب بود.دقیقا شبیه رمان یکبار نگاهم کن شد.فردا عکستو بذار هر وخت دیدم بهت میگم ورداری دوس دارم ببینمت قصه اتو دوس داشتم

خدای من خرابت میشوم مرا هرگونه که میخواهی از نو بساز