2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی ک مشکل منم هست و از یکی از پزشکان ک فامیلن پرسیدم

مصرف آنتی بیوتیک برا عفونت قارچی تنها جواب نداد و الان در کنارش برا عفونت باکتری هم قرص میخورم

از پمادای کورتون تنها استفاده نکن چون زخم میشه و بدتره همون کلوتریمازول خوبه

دود دادن با عنبرنسارا یا مریم گلی

و استفاده از نور لامپ آفتابی ازون لامپ قدیمیا طی زمان مشخص

چیزی ک مشکل منم هست و از یکی از پزشکان ک فامیلن پرسیدم مصرف آنتی بیوتیک برا عفونت قارچی تنها جواب ن ...

اخه زود به زود میگیرم تازگیها اعصابم براش خراب شد.قبلا اصلا اینطور نبود تو شش ماه گذشته سه بار گرفتم در صورتی که تا قبل اون فقط دوبار اینطور شده بودم.امروز دیگه همه لباس زیرام رو تو لباسشویی با دمای ۹۵ درجه شستم.

تو را من چشم در راهم.

عزیزم من میتونم ادرس دکتر خودمو بهت بدم هر بار که هر مشکل زنانی برام پیش میاد فقط میرم پیش ایشون و کارش عالیه تو ی جلسه یا دو جلسه نهایتا درمان میشم این ادرس سایتشونه ادرس مطب و شماره تلفن هاشونم تو سایتشون هست http://www.drgolshirazi.ir/

من برای درمان این مشکل پیش دکتر رفتم و ی بار درمان شدم و دیگه هم برنگشته میخوای اسم دکترم رو بگم توه ...

دکتر لک تو درمان ناباروری هم کارشون عالیه زن داداش من پیش شون میرفت برای مشکل نازاییش و خدارو شکر درمان شد

خاله منم این مشکلو داشت چند وقت پبش رفت دکتر لک بهش پماد واژینال و مترونیدازول داد استفاده کرد از روز دوم دیگه اصلا خارش نداشت دوره ی درمانش رو هم که تموم کرد بطور کل عفونتش بر طرف شد از اون ببعد منو خواهرمم هر وقت برامون مشکل زنان پیش بیاد میریم پیش ایشون واقعا تشخیص شون حرف نداره

محلول اب و سرکه مثل اب روی اتیشه یک هفته ای مشکلت کاملا حل میشه روزای اول موقع استفاده سوزش داره ولی بعدش اصلا سوزش نداره

ولی متاستفانه مقطعیه و دوباره چند روز بعد همین مشکل میاد سراغت

ولی من ی دکتر خیلی خوب میشناسم که متخصص زنانه و تو این زمینه کارش اصلا حرف نداره ی بار برو پیشش خیال خودتو راحت کن

دکتر افسانه مهرنامی

http://drmehrnami.com/
۶۶۹۳۳۸۶۹