2777
2789

من برای اولین بار ماه قبل ۳ بار اقدام به بارداری کردم.الان لکه بینی دارم و دوازدهم موعد پریودمه.بنظرتون الان باردارم؟؟؟؟

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا مشخص نمیکنه شاید بخاطر اقدام هورمونت بهم ریخته شایدم لک لانه گزینیه

اگه پریود نشدی صبر کن سه روز تا یک هفته از موعد بگذره

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
امکان داره لکه لانه گزینی باشه...اگر خونش روشنه و بیشتر از سه روزم نباشه احتمالش زیاده عزیزم

آره روشنه.مثل خونابه کمرنگه

آخه من کیست اندومتریوز دارم چطور ممکنه با اقدام اول حامله شم

من خودم زیاد راغب نیستم امسال باردار شم.ولی از بس اطرافیان منو ترسوندن منم گفتم بزار از الان شروع کنم که اگه نشدم زمان داشته باشم

آره روشنه.مثل خونابه کمرنگه آخه من کیست اندومتریوز دارم چطور ممکنه با اقدام اول حامله شم

صبر کن عزیزم.من پلی کیستیک بودم یک سال و دو ماه منتظر بود ک بلاخره شد

زیاد هم اقدام نمیتونستیم داشته باشیم

الان خدارو شکر باردارم دعام کنید همه چی خوب پیش بره.انشالله شما هم ب حق فاطمه زهرا ب زودی خبر بارداریتونو میدید

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
صبر کن عزیزم.من پلی کیستیک بودم یک سال و دو ماه منتظر بود ک بلاخره شد زیاد هم اقدام نمیتونستیم داشت ...

خداروشکر عزیزم انشالله بسلامتی نی نیت ب دنیا بیاد 😍 

خوشبحالت ی نشونی داری دلت خوش باشه..ما که انگار نه انگار..خخخ

آخه فکر کنم هرچی نخوای بیشتر میشه.من گفتم بخاطر کیستم حالاها حالاها نمیشم.هنوزم معلوم نیست شاید چیز دیگه باشه این خونابه.شما خیلی وقته تو اقدامی؟

من یه بار اقدام‌داشتم‌نزدیکا پریودیم ک گفتم دیگه چن روز دیگ‌پری میشم هیچوقت با این اقدام باردار نمشیم‌اما شدم😢

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 
من یه بار اقدام‌داشتم‌نزدیکا پریودیم ک گفتم دیگه چن روز دیگ‌پری میشم هیچوقت با این اقدام باردار نمشی ...

ماشالله چ جذبی😂

ماشالله چ جذبی😂

بچم دوسالشع😢یک‌درصدم فکرشو‌نمیکردم ک باردارشم

اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن‌ را به کسی‌ بده که دوستش‌ داری‌ و برات با اهمیتِ زندگی‌ کوتاه‌تر از اینه که صرفِ انسان‌هایی‌ بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری‌ ایشالا لبخندات پایدار باشه 

وای عزیزم.عوضش دو تا باهم بزرگ میشن.دیگه راحت میشی

میگم بچه بین زن وشوهر فاصله نمیندازه؟

آره روشنه.مثل خونابه کمرنگه آخه من کیست اندومتریوز دارم چطور ممکنه با اقدام اول حامله شم

خخخخخخ...من فردی رو تو همین نی نی سایت میشناشم با ذخیره تخمدان ۰/۰۱ با لوله بسته باردار شده تو که جای خودت رو داری