2777
2789
من با آمپول و اینا تو اقدامم.فکر کنم دارم پریود میشم چند فولیکول داشتی برا iui؟

دو روز قبل ای یو ای دو و روز تخمکگداری  فولیکول ۱۵ و فولیکول ۱۹ داشتم.البته میدونی که روزی ۱ تا ۲ سانت هم رشد میکنن.

چه طورن به نظرت؟

شما چه علایمی داری میکی داری پریود میشی، چند روز مونده به پریودت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز قبل ای یو ای دو و روز تخمکگداری  فولیکول ۱۵ و فولیکول ۱۹ داشتم.البته میدونی که روزی ۱ تا ...

۱۹ خوب بوده دیگه

من ی شب قبل تزریق hcg ی فولی ۱۸ داشتم که با تزریق سینال احتمالا بزرگ تر شده

هیچ علائمی ندارم.۳-۴روز مونده به پری ی کمر درد خفیف میگیرم و ول میده و دیگر هیچ.... نه حتی تیرگی نوک سینه یا حساسیت نوک سینه....

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

سلام دوستان من تازه واردم کمکم کنید خیلی استرس دارم ۶ساله ازدواج کردم و ۵سال اقدام باردار نشدم شنبه هفته پیش ای یو آی انجام دادم از بس هول بودم دیروز که روز ۶بود بی بی زدم منفی بود از روزی که انجام دادم نفخ دارم زیر دلم تیر میکشه بعضی موقع ها حالت تهوع نمیدونم دارم به خودم تلقین مبکنم یا واقعا حالم بده

فولیکولام یکی از تخمدانام ۱۷و ۱۵ و ۱۲ و ۱۰ و تخمدان دیگم ۱۵و ۱۲ و ۱۰به نظرتون خوبه؟ شیاف پروژسترون ه ...

اگه تاخیر داشتی ازمایش بده ان شاالله بارداری

فولیکول ۱۵ و ۱۷ خوبه

چرا باردار نشدی؟

اگه تاخیر داشتی ازمایش بده ان شاالله بارداری فولیکول ۱۵ و ۱۷ خوبه چرا باردار نشدی؟

من تاحالا پنج تا دکتر عوض کردم هرکدوم هم کلومیفن و لتروزول و امپول گنال اف میدادن و بعد از سونو فولیکول بالای ۱۱نداشتم یعنی همش ریز ریز

این دکترم رو تعریفش رو خیلیییی شنیدم همه ازش راضین یه قرصی بهم داد که تاحالا هیچ دکتری نداده بود بهم بااون فولیکولم رشد کرد و گفت آی یو ای کن توکلم به خداست ولی واقعا سخته