2777
2789

بعد زایمانم خیلی حالم بده.همش افسردگی دارم.خیلی احساس بدیه.دلم خیلی گرفته.تورو خدا اگه یه دعا یا ذکری چیزی بلدین که خودتون ازش نتیجه گرفتین بهم بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سوره یاسین قلب قرانه توام بخون به نیت اینکه قلب قران،قلب تورو هم اروم کنه ذکر یونسیه هم خیلی خوبه امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی و حالت عالی باشه زندگیت پر از نور خدا باشه منم اینجوری بودم بعد یک ماه خوب شدم ♥️

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
جدی؟یعنی منم خوب میشم؟

اره گذراست نمیمونه من یه حس‌های بدی داشتم فقط خدا میدونه چقد گریه میکردم ولی حضور و دلگرمی همسرتم خیلی مهمه نمیدونم کجای این دنیایی ولی از ته دلم آرزو میکنم حال دلت خوب باشه دوست عزیزم 😊♥️

✨ᎠᎾᏁ'Ꮖ  fᎥᏞᏞ  ᎽᎾuᏒ  hᎬᎪᎠ  ᎳᎥᏆh  ᎳᎾᏒᏒᎥᎬs✨
اره گذراست نمیمونه من یه حس‌های بدی داشتم فقط خدا میدونه چقد گریه میکردم ولی حضور و دلگرمی همسرتم خی ...

ممنونم.تورو خدا جدی جدی دعام کن.من خیلی حالم بده.خیلی.حتی وقتی شوهرم هست.حتی نمی تونم غذا بخورم.میترسم شیرمم خشک بشه با این وضعیت