2777
2789
عنوان

بیاین اسم هم رو حدس بزنیم😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد افرییین یک امتیاز مثبت😄😄😅

ماشالا ماشالا چشم نخورم ایشالا😂😂

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋

سلام دوست قشنگم❤🥰😍

دیگه منو تو تاپیکت تگ نمیکنی؟😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

از من ناراحتی؟ ببخشید دوستم اگه ناراحتت کردم🌹🌷😢 

💔😢😞😭این ایموجی ها وصف حال این روزهای منه😔
سلام دوست قشنگم❤🥰😍 دیگه منو تو تاپیکت تگ نمیکنی؟😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 از من ناراحتی؟ ببخشید دوستم ...

سلام عزیز دلم ❤❤نه قربونت برم ناراحت نیستم گفتم که گوشیم یه چیزیش شده تگ نمیکنه 😥خوبی ؟

هیچ وقت با کسی که رژیم داره وارد رابطه نشو کسی که تونسته از نون خامه ای و ماکارونی بگذره یه روزی هم از تو میگذره😋😋
سلام عزیز دلم ❤❤نه قربونت برم ناراحت نیستم گفتم که گوشیم یه چیزیش شده تگ نمیکنه 😥خوبی ؟

وای خیلی خوشحال شدم ریپلای کردی منو🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳

آخه فکر کردم شاید ازم ناراحت شدی😞

ببخشید متوجه نشده بودم خوبم عزیزم شما خوبی؟😍🤗😚❤💞💖

وای خیلی خوشحال شدم ریپلای کردی منو🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳 آخه فکر کردم شاید ازم ناراحت شدی😞 ببخشید متوجه ...

مرسی عزیزم آخه از تو مگه میشه ناراحت شد دوست خوبم؟

مرسی عزیزم آخه از تو مگه میشه ناراحت شد دوست خوبم؟

قربونت برم واقعا خیلی برام عزیزی مثل خواهرم معرفتت خیلی زیاده واقعا دوستی مثل تو داشتن افتخار داره😍😍😍😍😍😍😍❤💞💞🌷🌹😚