2777
2789
عنوان

کسانی که تجربه گوشی A50 یا A30 رو دارن یا میدونن

| مشاهده متن کامل بحث + 3436 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم ها A10چطوره ؟ خوبه قیمت میدونه کسی ؟

من همین الان از دیجی کالا قیمت کردم ۱ و ۲۰۰

کامنت هاشم مثبت بود راضی بودن بهرحال قطعا خیلی فرق داره با مدل های A30 مثلا.. منظورم اینه که بستگی داره برای چه کارایی بخوای

من همین الان از دیجی کالا قیمت کردم ۱ و ۲۰۰ کامنت هاشم مثبت بود راضی بودن بهرحال قطعا خیلی فرق داره ...

مرسی عزیزم برا کار خاصی نمیخوام فقط دوربینش خوب باشه و خراب نشه 

آ سی چند قیمته ؟

A70 بگیر 

یه روز تصمیم گرفتم خودم باشم عاشق باشم دیگه چیزی برای پنهان کردن نداشته باشم دروغ نگم با زندگی کسی کاری نداشته باشم  محبت کنم ببخشم... دنیام رنگی شد اونجور ک دلم خواست شدم اون جور ک دلم خواست نفس کشیدم ، زندگی کوتاهه از خودت لذت ببر❤️
قیمته a70چنده

۲ماه پیش خریدم ۴۸۰۰،با کاور و گلسش و تخفیف...

الانو خبر ندارم...

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
نه من خارج از کشورم اینجا میزارن ی هفته استفاده کنی بعد پس بدی نوت ۹ گرفتم اون موقع برام بزرگ بود وا ...

عزیزم این شیوه فروش خیلی برا من سواله رو چه حسابی پس میگیرن اونم بعد یک هفته؟خب اون جنس دست دوئه اگه 10 نفر مث تو ببرن بعد از ی هفته بیارن بعنی دو سه  ماه باهاش کار شده و از عمر مصرف اون گوشی کم شده.اینجا ما جرات نمیکنیم گوشی تعمیریمونو بدیم غیر از نمایندگی چون ممکنه قطعات اصلشو باز کنن و تقلبی بندازن از کجا معلوم اونجاام ی آدم متقلب پیدا نشه و این کارو نکنه؟

برامن a۸میخام عوض کنم a70بگیرم خوبه؟

آره منکه اصلا مشکلی ندیدم داخلش

امکاناتشم خوبه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به