2777
2789

سلام بچه ها تولد شوهرم شب یلداس بعد تو عقدیم همه عید و عقد و کادو اینارو کلااااا گند زدن هیچی برام نکردن هرچی ام کرد شوهرم کرد ک حالا اصلا هیچی نمیشه توقع داش

من ب مادرشوهرم گفتم برا شب یلدا مهمون دعوت کنین شما از طرف خودتون دارین میاین خونه ما تدارکم ما میبینیم بزار برا فلانی جشن تولدم بگیریم سوپرایز بشه !!هی اولش ک  مِن مِن كرد بعدم گف ن نميخاد مهمون باشع فقط خودمون چون برا خاهرمم يلدايي اودرن همينجوري اوردن !!!هررررچي من ميگم ميگ خاهرم اينكارو كرد اونكارو كرد چون اونم نامزده...

بعد ديگ هر چي من دليل اوردم ك خودمون تدارك ميبينيمو فقط دوس دارم جشن تولدش خوب بشه شلوغ باشع و سوپرايز بشه اينا بازم هي شر گف و خاهرم خاهرم كرد خيلي مونده رو دلم واقعا ناراحت شدم عمم اينا ميگن ولش كن چن شب جلو تر خودمون سوپرايزش ميكنيم ب مامانش اينا ام اصلا نگو دعوت نكن شب يلدا اگههههه اومدن ي كيك ميگيريد با هم بنظرتون بد ميشه چي كنم؟؟؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

پدرمادروخواهر برادر خودتون.پدر مادر خواهر برادر شوهرتون.والسلام

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دقیقا شب یلدا تولد بگیر اونارم یه تعارف بزن نیومدن که هیچ اومدنم بهتر 

اونا ك ميان اون شب ولي ميگن هييييشكي نباشه 

پیشنهاد عمه ات خوبه.

ولی می تونی تو برای شب یلدا برنامه هات رو بچینی  و کارایی که میخوای رو انجام بدی. حالا مادرشوهرت اینام خودشون بدون مهمون اضافه بیان. یعنی اصلا نمیخواد دیگه با مادرشوهرت هماهنگ کنی.

پدرمادروخواهر برادر خودتون.پدر مادر خواهر برادر شوهرتون.والسلام

من ي خاهر نه ساله دارم ففط اونا ام ك ميگن هيچكس نباشه

اگه شوهرت دلخور نمیشه همون چندشب قبل سوپرایزش کن ولی اگه میدونی ممکنه کم بیاره یا دلش بشکنه خانوادش نگفتی همون شب یلدا به خانوادشم بگو یوقت شوهرت فکر نکنه بی عزتش کردی فقط بخاطر اون شب تولدشم که هست...ولی کار مادرشوهرتون حرص داشت..

خدایا شکرت برای سلامتی و آرامش همیشگی من و همسرم و دخترم...

چرا از الان بهش گفتی...منم شنبه تولد شوهرمه و متاسفانه باهم تو ی خونه ایم...دوست داشتم مستقل بودم فقط خانواده خودمو می‌گفتم و جشن خودمونی میگرفتم..الان میخوام سه تایی بگیرم

پیشنهاد عمه ات خوبه. ولی می تونی تو برای شب یلدا برنامه هات رو بچینی  و کارایی که میخوای رو ان ...

من ميخاسم اگ قراره روز تولدش باشع زياد باشيم سوپرايز بشع قشنگ بشه بزنيم برقصيم ولي ميگم حالا ك قراره فقط مامان باباي من با مامان باباي اون باشن تو شب يلدا ك اصلا كيف نميده لاقل چن شب جلوتر با خانوادع خودمو عمم اينا سوپرايزش كنيم مامانش اينا ام دعوت نكنم؟؟؟چون ي بار گفتم هيچ اهميتي نداد

اگه شوهرت دلخور نمیشه همون چندشب قبل سوپرایزش کن ولی اگه میدونی ممکنه کم بیاره یا دلش بشکنه خانوادش ...

ن شوهرم ناراحت نميشه 

منم لجم گرفتع از مادر شوهرم دوس دارم اصلا دعوت نكنم بعدشم گف چرا بگم من قبلا بهتون گفتم علاقه اي نشون نداديد

چرا از الان بهش گفتی...منم شنبه تولد شوهرمه و متاسفانه باهم تو ی خونه ایم...دوست داشتم مستقل بودم فق ...

چون ميخاستم اگ مهمون مياره تدارك ببينيم با مامانم

یعنی چی اونا عیدی اینا هیچ کار نکردن اما شوهرم کرد میشه واضحتر توضیح بدی ؟؟تا راهنماییت کنم

يني شوهرم برام عيدي خريد وسيله خريد ولي حتي تا خونمون نيومدن ي سر ابرو منو حفظ كنن شوهرم تنها اورد وسايلو عيد دومم ك مامانم زبون اومد بازم نيومد

اونا ك ميان اون شب ولي ميگن هييييشكي نباشه 

اون دیگه به اونا ربطی نداره 

اونا میخوان مهمون نیارن 

ولی تو به مهمونات بگو 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫