2777
2789

من خونریزی دارم و امروز رفتم تو26هفته دکترم گف احتمال زایمان زودرس دارم چون شکمم خیلی سفت میشد بهم دوتا امپول پرولوتون داد یکی دیشب زدم یکی هم.گف 10 روزدیکه.استراحت مطلقم هستم تا یکماه.بنظرتون این امپول تا چه حد جلوگیری میکنه از زایمان زودرس؟واینکه من فقط وقتی دستمال نیکشم به خودم خون میبینم.خود به خود نمیاد شکرخدا.اگه کسی تجربه داره لطفن بگه ممنون

خدایا شکرت

من28 هفته دیدم 29 هفته دیدم و جوجه های خودم 30 هفته و چندروز دنیا اومدن.استرس نداشته باش اصلا.زن داداشمم  دوقلوهاشو 34هفته به دنیا اورد.از 26 هفته هشدار داده بودن بهش ولی استراحت کرد و اوکی شد شکر خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفته ای یدونه پورلوتون میزنم. البته ایرانبشو خارجی رو پیدا نکردم. خوبه .نگران نباش .استراحت کن فق ...

شماهم خونریزی داری؟من شکمم خیلی سفت میشه میترسم 

خدایا شکرت
من28 هفته دیدم 29 هفته دیدم و جوجه های خودم 30 هفته و چندروز دنیا اومدن.استرس نداشته باش اصلا.زن داد ...

خدا حفظشون کنه عزیزم من خیلی نگران بچمم چون بچمم بریچه تکونم ماشاءالله زیاد میخوره دکترم میگه به رحمت تیلی فشار اومده.وقتی خودش رو سفت میکنه بعدکه دستمال میزنم به خودم خون میبینم

خدایا شکرت
خدا حفظشون کنه عزیزم من خیلی نگران بچمم چون بچمم بریچه تکونم ماشاءالله زیاد میخوره دکترم میگه به رحم ...

خدا بزرگه نگران نباش انشالله بچه گلت به وقتش میاد از چیزی نترس.کار هم نکن اصلا

خدا بزرگه نگران نباش انشالله بچه گلت به وقتش میاد از چیزی نترس.کار هم نکن اصلا

ممنون عزیزدلم ان شاءالله گلم.از دیشب درازکشدم همش فقط واسه یه دسشویی پامیشم باز میام میخابم سرجام

خدایا شکرت
شماهم خونریزی داری؟من شکمم خیلی سفت میشه میترسم 

ن من دوبار سقط داشتم و تهدید ب زایمان زود رس هستم واسه این امپول میزنم و خداروشکر الان وضعیتتم خوبه. اون سفت شدنام انقباضه ک نینی خودشو سفت میکنه اگه درد نداری نگران نباش

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍
ن من دوبار سقط داشتم و تهدید ب زایمان زود رس هستم واسه این امپول میزنم و خداروشکر الان وضعیتتم خوبه. ...

درد دارم چن برابر درد پریود زیر دلم میگیره و ول میکنه

خدایا شکرت