2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم مثه قبل شه😔

2460 بازدید | 56 پست

ببخشید همر و میگم شوهرم قبلا خیلی گرم بود خیلی،همش میومد طرفم،یعنی یجوری بودظهر از سرکار میومد خونه نهارو میخورد درلز میکشید منو بزکر میبرد کنارش،کلا همش بعدظهر شب صبح همش رابطه داشتیم منم بدم نمیومد ک بگم نه پس بزنمش،اما الان چندماهی میگذره اومدیم تو شهر خودمون انتقالی،الانم کارش یجوریه دوروز سرکاره دوروز خونه،کارشم سخت نیست بگم اره خستست،نه اگ بزارم صبح تا شب میره بیرون نمیگه خستم،الان تا من نرم طرفش نمیاد سمتم همش میگه خوابم میاد خستم،خب شبا خستس میخوابه روزا چی؟بخدا بحث این نیستا الان یسری بیان بگن تو واسه رابطه میگی نه بخدا من قلبم داره میترکه از اینکخ شوهرم بهم بی توجه شده،حرفم میزنم میگه درک نمیکنی ادمو،من میرم طرفش رابطه داریم همش از همچیم تعریف میکنه ولی دیگ اون ادم سابق نیست خیلی عوض شده😭😭😭😭خیلی ناراحتم خیلییییی

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن نباید زیاد بری طرفش 

من خودمم رعایت کردم اینقد زیاد که منم سردتر شدم حتی  الان نه اون میاد طرف من نه من میرم کلا خواهربرادری زندگی.میکنیم😂😂😂

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش

بارداری وماه اخرته؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!