2777
2789
کی هس این جلسه؟

امروز ظاهرا

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداکنه فقط نگن نت ملی میشه خدا کنه زود وصلش کنن

نت ملی بشه که پس چرا نت خونگی رو وصل کردن من میگم نت گوشیا رو بلد نیستن چجدری وصل کنن فقط بلد بودن قطع کنن 😂

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
تمام کانالای تلگرام نوشته بودن و چنتا کانال ماهواره زیرنویس کردن من شبکه های ایرانو ندارم عزیزم که ا ...

خبری شد خبر بده خدا خیرت بده.ما نه وای فای داریم  که وصل شم ببینم   نه ماهواره.شبکه ۶ مزخرفم هیچی نمیگه.

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
نت ملی بشه که پس چرا نت خونگی رو وصل کردن من میگم نت گوشیا رو بلد نیستن چجدری وصل کنن فقط بلد بودن ق ...

وای اره دقیقا منم نظرم اینه تو وصل کردنش گیر کردن 🙄🙄خاکه برسرشون 

خبری شد خبر بده خدا خیرت بده.ما نه وای فای داریم  که وصل شم ببینم   نه ماهواره.شبکه ۶ ...

چشم عزیزم همینجا تگت میکنم ان شاالله ک بزودی وصل میشه واقعا خسته شدیم دیگه

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
چشم عزیزم همینجا تگت میکنم ان شاالله ک بزودی وصل میشه واقعا خسته شدیم دیگه

خیلی گُلی 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌷🌷🌷🌷

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭