2777
2789

سلام.

خانما نمیخوام خیلی وارد جزئیات بشم.

ولی یه مدت زیادی دل‌آشوب بدی داشتم . همش نگران همش مضطرب . واسه اتفاقی که هنوز نیفتاده. 

توی خونمونم همش دعوا بود.

چند تا بد بیاری پشت سر هم هم داشتم که دقیقا قبل یه اتفاق مهم زندگیم افتاد و سرنوشتمو یجورایی عوض کرد.

ببینید عزیزان اصلا جزئیات رو نگفتم و البته قصد گفتن هم ندارم. فقط مطمئنم خیلی بیشتر از اطرافیانم بدبیاری آوردم اونم توی یه سال پششششت سر همممم

.

خودمم آدم خرافاتی ای نیستم . ولی دارم شک میکنم. ممکنه برام دعا نوشته باشن؟ به دعا اعتقاد دارید؟ لطفا اسم فالگیر و شهرشو ننویسید دوستان فقط اگر مثالی دارید بزنید ممنون.

و اینکه بنظرتون ممکنه پاقدم یکی توی زندگی آدم شوم باشه؟

نمیدونم دقیقا داستان چیه ولی اینجا یه جای کار مشکل داره.

لطفا راهنماییم کنید.

یا رفیق من لا رفیق له✋

ی بنده خدایی همینجوری بود اما تصمیم گرفتن همشون خانوادگی نماز بخونن گف ازون موقع دیگ این داستانارو نداشته

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم اعتقاد دارم مثه انرژی منفی میمونه مثلا کسی همش برا تو و زندگیت انرژی منفی بفرسته

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

اعتقاد نداشتم ولي به مرور اتفاقاتي ديدم كه باورم شد اين چيزا ميتونه واقعيتم داشته باشه 

اما كسي رو نميشناسم كه بتونه كمكت كنه . خودمم شديدا نياز دارم تو اين زمينه فعلا رو آوردم به چهار قل و آيت الكرسي انشالله خود قرآن كمك كنه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

به نظرم به خاطر مشکلات دچار به هم ریختگی ذهنی شدی. بهتره شروع کنی به پاک سازی محیط و افکارت.

با مدیتیشن و نماز و دعا 

وسایل شکسته و لباس های کهنه ات را دور بریز

حتما گل بگذار توی خونه ات 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

من چند ساله  بد بیاری ولم نمی کنه،نمیدونم چکار کنم ،کلی اتفاق بد پشت سر هم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

من پاقدم مادر شوهرم نحس بود از وقتی اومد خونه مون همش دعوا داریم دیگه هم میلی به رفتن تو خونه م را ندارم ۶ ماه پیش اومد

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه