2777
2789
عنوان

اقدامیا

122 بازدید | 7 پست

سلام این ماه دکتر بهم کلومیفن داد و روز ۱۲ و ۱۴ امپول ازاد سازی زدم

۱۷ روز بعد امپول بی بی چک زدم منفی بود

امروز دو روزه از موعد پریودم گذشت،کسی اینطوری شده؟؟یا احتمال داره باردار باشم؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙
الان بی بی نشون میده اگه باردار باشی

جایی هستم تا چند روز بی بی چک نمیتونم بزنم

همش درد پریود دارم حتی نوار گذاشتم ولی دو روز از موعد گذشته پریود نشدم

احتمال داره بخاطر امپول، پریودم عقب افتاده باشه؟

میشه برا مامان شدنم یه صلوات بفرستین...خدایا منتظر بهترین روز زندگیمم....به خودت توکل میکنم و مطمئنم ک معجزه زندگیم به زودی اتفاق میفته💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی هستم تا چند روز بی بی چک نمیتونم بزنم همش درد پریود دارم حتی نوار گذاشتم ولی دو روز از موعد ...

علائم بارداری مثل پریود عزیزم الهی ک باردار باشی منم امروز فردا موعدمه

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
دکتر به من گفت 15 روز بعد از امپول باید پریود بشی.من درست روز 15 پریود شدم.شما احتمال بارداریتون هست

امید به بارداری ندارم اخه بی بی چک روز ۱۷ منفی بود اگه باردار بودم نشون میداد دیگه🤔🤔

خداکنه اینطور ک شما میگین باشه💙

علائم بارداری مثل پریود عزیزم الهی ک باردار باشی منم امروز فردا موعدمه

فدات انشاالله تو هم پری نیاد و باردار باشی

با اجازه استارتر 

دوستان من شوهرم دوماه قبل آزمایش اسپرم داده تعداد ۲۰میل ومورفویک درصد ..الان تعداد ۵میل ومورفو ۳

میخاستم بپرسم درصد مورفو که شده سه نشونه بهبودی مورفو هست یا چون تعداد کمتر شده درصد مورفو رفته بالا؟

یعنی الان تعداد هرچقدرم باشه چه پنج چه بیست مرفو همون سه درصد هست ؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد