2777
2789
عنوان

آگاهی

150 بازدید | 9 پست

من اسم کانالشم گفتم تحقیق صحتش با خودتون .سریه پیش که تو کرمانشاه زلزله اومد من چون بچم خیلی کوچیک بود مثل یه پناهگاه زیر میز ناهارخوری درست کردم و سعی کردم که فکرمو ببرم سمت میز چون طبقه 11 میشینم و امکان خروج از ساختمان رو ندارم چه بسا آدمایی که از ترس هول شدن و از راپله پرت شدن ب دری دیواری خوردن پس بهتره چون ما با وجود بچه دست و پا بسته ایم از قبل یه جای امن خونرو در نظر بگیریم و اونجا بریم من برای زلزله قبل تهران رفتم با بچم زیر میز د دعا کردم تو همون برج ما مادر و بچه ها ب در و دیوار خوردن و ضخمی شدن عزیزان سریع گارد نگیرید یکم فکر کنید شاید حرف من واقعا ب صلاحتون باشه دوستون دارم هم شهریای عزیزم

خانوما چه خبرتونه ریختید سر این بنده خدا

الان بدنتون بلرزه بهتره تا بعدا خدای نکرده اتفاقای بدتر بیفته

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اخلاقم طوریه که کاری و که فکر میکنم درسته انجام میدم کاربر قدیمم هستم و قصد آزار ندارم پسوردم جواب نمیداد و اکانت جدید ساختم کاری ب حرفا ندارم چون قصدم چیز دیگه ایه چون خودم مادرم

بهترین جاها بین ستونهاس ای کاش یکم ب فکر ملت بودن تو هر خونه ای میومدن و ب خانواده ها جاهای امن و یاد میدادن و نشون میدادن سرچم نمیشه کرد اما از اطلاعات ناقص من بین چارچوب جای خوبیه گوشه های خونه

همه مینویسن بیجا کرده اون خانوم عمر دسته خداس واقعا دلم میگیره از این جور طرز فکرها پس خدا فرق من و که اشرف مخلوقاتشمو با بقیه در چی گذاشته .عقل که متاسفانه اکثریت ازش اون بهره مندیه لازم رو نداریم

همه مینویسن بیجا کرده اون خانوم عمر دسته خداس واقعا دلم میگیره از این جور طرز فکرها پس خدا فرق من و ...

اره عزیزم دیدم بیخیال بزار اونا توو نادانیشون بمونن

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.