2777
2789
عنوان

غذای بچه

70 بازدید | 9 پست

شوهرم ماهیچه گرفته برا بچه چجوری درست کنم عین سوپ؟

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

چند وقتشه عزیزم؟

میتونی ریز ریزش کنی هر روز چند تا تیکشو بذاری توی شیشه بذاری تو آب چند ساعت بجوشه عصارشو بدی بهش

اگه هم میخوای یه دفعه بپزی هر چی بخوای میتونی با آبش بعد از پخت درست کنی. بستگی به ذائقه بچت داره که چی دوست داره

من یا همون عصارشو میگیرم براش یا با پیاز و بدون ادویه میذارم خوب میپزه تیکه های نرمشو و بخشی از آبشو به همراه کته میدم به پسرم. 20 ماهشه

چند وقتشه عزیزم؟ میتونی ریز ریزش کنی هر روز چند تا تیکشو بذاری توی شیشه بذاری تو آب چند ساعت بجوشه ...

ن بچه من 6ماهشه میدونم چندتا قسمت میکنم نمیدونم با چی بپزم با ی ذره هویج دیگه چی

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان. هویج و سیب زمینی و کمی برنج توی اون سن توی سوپ میریزن

یا کدو حلوایی و سیب زمینی و برنج

ولی من توی اون سن همون عصاره گوشت رو میدادم به بچم. چون موادش بهتر حفظ میشه و همه خواص میاد تو آبش و نیازی نیست خود گوشت خورده بشه. سوپاشو با مرغ درست میکردم

حالا هرطور صلاح میدونی

اگه هم هنوز بهش گوشت قرمز ندادی اول باید در حد یک قاشق چای خوری بدی بعد هر روز کم کم اضافش کنی وگرنه دلدرد میگیره

آهان. هویج و سیب زمینی و کمی برنج توی اون سن توی سوپ میریزن یا کدو حلوایی و سیب زمینی و برنج ولی م ...

مرسی عزیز تو شیشه کنم ابم ی کم بریزم؟بعد بزارم توقابلمه بپزه همین؟

مرسی عزیز تو شیشه کنم ابم ی کم بریزم؟بعد بزارم توقابلمه بپزه همین؟

عزیزم خیلی ریزش کن چندتا تیکشو بریز توی یه شیشه مربایی در فلزی. درشو محکم ببند. بدون هیچ آب و ادویه و نمکی. هیچ چی نیاز نداره

یه قابلمه رو آب کن جوری که شیشه رو میذاری داخل قابلمه تا حدود 5 سانت از سر شیشه آب باشه

بذارش روی گاز بذار جوش بیاد

جوش اومد کمش کن به حدی که از جوش نیفته و قشنگ بجوشه. حدود 2 ساعت زمان لازمه. مواظب باش آبش تموم نشه. اگه داشت تموم میشد و هنوز عصارش خوب در نیومده بود و دو ساعت نشده بود آب جوش اضافه کن نه سرد. یه آب غلیظ از گوشت خارج میشه که همه خواص گوشت رو داره. خود گوشته تفاله میشه و خواصی نداره همش میاد تو آبش

اولین بار که درست میکنی یه قاشق چای خوری بده بهش. کم کم هر روز مقدارشو بیشتر کن

پسر من از اول عاشق طعم عصاره گوشت شد. هنوزم خیلی دوست داره

عزیزم خیلی ریزش کن چندتا تیکشو بریز توی یه شیشه مربایی در فلزی. درشو محکم ببند. بدون هیچ آب و ادویه ...

مرسی عزیزم خدا بچتو نگه داره

فدات. همچنین شما عزیزم❤

شیشه هم باید ایستاده تو قابلمه بزارم اخه کج وانمیسه میاد بالا

شیشه هم باید ایستاده تو قابلمه بزارم اخه کج وانمیسه میاد بالا

عزیزم آره ایستاده

در قابلمه رو بذار سریع روش وقتی میذاری تو قابلمه

یا یه چیز سنگینتر بذار رو در شیشه که عمودی بمونه