2777
2789
باز شروع شدددد؟😕😒😒😒چرا داشته هات و به رخم میکشیییی😬 چرا تو نت داری  چرا من ندارم ...

دیشب وصل شدم نتم ببین از ساعت ۱۱ شب تا ۳ اینستا بودم😃😃😁😁یک حالی داد انگار به آغوش خانواده برگشتم😝😝😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا یلدا

جواب به همین سادگیه! 

مردم جشن و مناسبت هارو دوست دارن، جزیی از دلخوشی هاشونه

چرا بهشون ایراد بگیریم

اتفاقا براش بعدا خاطره میشه

من این روسری رو نمیخرم اما به اونی هم که میخره ایراد نمیگیرم

دلش میخواد 

به ما چه

مگه برا هالوین کسی ایراد میگیره که ما به همه چی گیر میدیم

کاش سرمون به کار و زندگی خودمون بود فقط

دیشب وصل شدم نتم ببین از ساعت ۱۱ شب تا ۳ اینستا بودم😃😃😁😁یک حالی داد انگار به آغوش خانواده برگشتم ...

خخخخ میفهممت 

انگار بعد ده روز بهت مواد بدن😬😬

ای که خمار نتم مخصوصا گوگل کلی کار دارم 

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
😍😍😙😙😙😙

😘

دوست عزیز من اگه یاد بگیری تو مسائلی که به شما مربوط نیست قبل اعلام وجود به خودت بگی*به من چه * دیگه کسی بهت نمیگه **به  تو چه**. یادبگیر خودت احترام خودت و نگهداری ☺️من از سال ۸۷ اینجا عضوم کاربریم {کیاناز} بود و از سال ۹۴ نیامدم و الانم کاربریم و پس نمیده ،نی نی یار هم جواب نمیده😐😕
خخخخ میفهممت  انگار بعد ده روز بهت مواد بدن😬😬 ای که خمار نتم مخصوصا گوگل کلی کار دارم ...

😃😃😃😃

از مرورگر پارسیک استفاده کن البته فقط سایتهای ایرانیو باز میکنه.ولی خوبه کار راه اندازه😎

😃😃😃😃 از مرورگر پارسیک استفاده کن البته فقط سایتهای ایرانیو باز میکنه.ولی خوبه کار راه اندازه ...

برام کار نکرد هرچی سرچ زدم درست نیاورد

برای بچه ها خوبه ولی مثلا یکی ۳۷ سالشه خودشو هندونه کنه😃😃

اتفاقا با این اوضاعو افسردگی خوبه ک اونایی ک سنشون بالاتره هم یکم خودشون دلخوش کنن حتی با این چیزای کوچیک.نظرشخصیه من اینه و خدایی ایرادی توش نمیبینم.

یادمه بچه ک بودم مامان بزرگا ی کیفایی داشتن ک با پاکتای ابمیوه درست شده بود. روش تصویر هلو و سیب موز و پرتقال و این چیزا بود. کیف ادمای باکلاس تر فقط از ی طعم ابمیوه استفاده شده بود

کیف این خانمه منو دقیقا یاد همون کیف قدیمیا انداخت😑😂

یه صلوات مهمونم می کنین؟