2777
2789
عنوان

خانمای خوشکل و آشنا به لوازم آرایشی بهداشتی لطفا راهنمائیم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم  یه چی سبک و سریع بتونم استفاده کنم ،میخوام  فقط پوستمو روزانه بتونم پاک کنم&nb ...

اگر آرایش نمیکنی فقط ژل یا فوم شستشو بزن ولی بهتره بعدش تونر بزنی چون محصولات شستشو سطح اسیدیته پوست رو تغییر میده و یک حس کشیدگی روی پوست میده تونر سطح اسید و باز رو تنظیم میکنه 

من میسلار  ژل واش تونر  سرم  کرم دورچشم  کرم روز یا شب  هفته ای دوبار ...

ماسک جوشهای سرسیاه اوریفلیم استفاده میکنی؟ 

من رو بینی و زیر لبم دارم

البته چند روز پیش رفتم. پاکسازی ومیکرودرم.. همه رو دراوردن.. 

بینیم. کلا سفید شد😂😂🤦‍♀️

سلام صبحت بخیر.چه اسم پرمحتوایی داری.

خواستم در حد خودم صدای مظلومیت خوزستان باشم

خوزستان پدرِ ایران

استانم مثل پدر زحمتکشی هست که دسترنج کار و تلاشش رو میده به زن و بچه هاش که غذای خوب بخورن ،لباس خوب بپوشن ،تفریح کنن و از امکانات لذت ببرن ولی خودش مظلوم و محرومه و سختی ها رو به جون میخره تا خانوادش در آسایش باشن

ماسک جوشهای سرسیاه اوریفلیم استفاده میکنی؟  من رو بینی و زیر لبم دارم البته چند روز پیش رفتم. ...

اره عزیزم استفاده میکنم البته من یکم فقط رو بینیم دارم 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
اره عزیزم استفاده میکنم البته من یکم فقط رو بینیم دارم 

ممنونم.. 

عزیزم ی سوال درمورد امضات داشتم

الان چقد وزن کم کردی؟ 

منم 75 کیلو.. ولی با قد 162🤦‍♀️

دیروزمانکن نصب کردم.. ان شالله نتیجه بگیرم

ممنونم..  عزیزم ی سوال درمورد امضات داشتم الان چقد وزن کم کردی؟  منم 75 کیلو.. ولی با ق ...

من دوهفتس شروع کردم با بشقاب 

دوکیلو کم کردم ۷۷ بودم 

هفته ی دوم دیدم تغییری نکردم با بامداد خمار آشنا شدم عضو گروهشون شدم دیدم داشتم راه و اشتباه میرفتم 😂

از پریروز با اونا شروع کردم 

اگر سر خود با برنامه های کالری شمار رژیم میگیری لاغر نمیشی بیا گروه بامداد خمار 

@بامدادخمار‍ 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
ممنونم گلم👍👍💋💋

😘😘😘😘

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3288995/زندگی-سالم-وکاهش-وزن-گروهی-بامدادخمار-دوره-ی-جدید