2777
2789

واسه پاک کردن روزانه صورت از گردو خاک و چربی پوست و پاکسازیش چه کرمی تهیه کنم و بزنم؟؟مثلا تونر یا لوسیون یا .....

لطفا اگه کسی بلده یا استفاده میکنه بهم معرفی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تونر دکتر ژیلا قیمتشم 11هست.

ابرسانیش خ خوبه وهم تمیزکردنش

تونرسینره 28هست.

تمیزکردن وبوش خوبه

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
ببین کلن روتین کامل پوستی من اینه  اول میسلار بعد شستشو با ژل شست و شو بعد تونر بعد مرطوب کنند ...

مرسی گلم 

یه چی سبک و سریع بتونم استفاده کنم ،میخوام 

فقط پوستمو روزانه بتونم پاک کنم 

من میسلار 

ژل واش

تونر 

سرم 

کرم دورچشم 

کرم روز یا شب 

هفته ای دوبارم ماسک جوشهای سرسیاه و اسکراب اسپا 

از محصولات اوریفلیمم استفاده میکنم 

فوق العاده هم سبک و عالین

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘