2777
2789
عنوان

بیماری وحشتناک دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 8281 بازدید | 199 پست
ببخشید وقتتون رو گرفتم گفتم تعریف کنم شاید امیدی باشه برای مادرهای دردمند انشالله هیچکس درد بچه اش ...

الهی عزیزم چی کشیدی تو😢😢😢گریم گرفت خداروشکر که حالا دخترت سالمه،خیلی خوشحالم😘😘😘

میشه برام صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘😘تیکر تولد شاه پسرمه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر ساده اند کسانی که دروغ‌هات رو باور می‌کنند  

اگه دروغ باشه یه دروغ امید بخشه..... 

شاید هرمادری ک تو سایت بچه ی مریض داره چند لحظه امیدوار شه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
انشالله 😭😔

بمیرم...تورو خدا جواب آزمایش گرفتی صدام کن

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
مثلا چه منفعتى داره براش بگه دخترش خوب شده؟

تمام کسانی که اینجا داستان تعریف کردند اما بعدها دستشون رو شد چه منفعتی براشون داشت ؟ 

ترویج خرافات و تحمیق توده ها میتونه یک هدف باشه 

بچه ها علت بیماری دختر من این بود که اون شب بچه از جفت جدا شده بود  وبرای همین تکون نمی خورد ا ...

اول بگم که اشکمون رو دراوردی ولی خداروشکر که بچت خوب شده و ان‌شاءالله هیییچ بچه ای مریض نشه ولی چقد جفت مهمه

خدایی تا جایی ک میشه باید توی بارداری مراقب خودمون و بچمون باشیم

امضات خیلی قشنگه❤❤

مرسی عزیزم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
من خیلی از ته دلم خواستم خیلی

ببین ی نذر بکن هرچی که میتونی و نذر کن که حاجتت رو که گرفتی برای روز تولد امام رضا مشهد باشی و نذرت رو ادا کنی .من مادرم مریض بود شدید .دکترها میگفتن که تورم مغزی داره .شب تولد امام رضا بود رفتم مسجد برای نماز مغرب و عشا.من معمولا خیلی اهل مسجد نیستم نمازهام رو تو خونه میخونم ولی اون شب که جشن بود رفتم .یادمه همه خوشحال بودن من فقط اشک میریختم به خاطر مادرم و همش توی دلم میگفتم یا امام رضا تولدته عیده به من عیدی بده .گفتم یا امام رضا مادرم خوب بشه سال دیگه تولدت خودش بیاد مشهد پابوست .مادرم بعد مدتی کاملا خوب شد و من نذرم رو فراموش کرده بودم .نمیدونم شاید کسی باور نکنه ولی به خدای بزرگ قسم میخورم که سال بعد یک هفته قبل از تولد امام رضا مادرم بهم زنگ زد گفت از اداره بهمون زنگ زدن گفتن اداره براتون هتل و قطار گرفته برید مشهد .ببین من فقط نیم ساعت داشتم گریه میکردم و مامانم ترسیده بود همش میگفت چی شده .بابام بازنشسته اس .من نمیدونم کسی ممکنه باور نکنه ولی این تجربه من بود

ببین ی نذر بکن هرچی که میتونی و نذر کن که حاجتت رو که گرفتی برای روز تولد امام رضا مشهد باشی و نذرت ...

مگ میشه باور نکنم عزیزم متاسفانه من خارج تز کشورم نمیتونم راحت نذر کنم ولی خیلی نذرها کردم خیلییی برای امام رضا نذر کردم انشالله روز تولد و وفاتشون ی مبلغی ب کسی با جایی کمک کنم من سه ساله نیومدم ایران تو این سه سال همیشه. میگفتم دلیل ایران رفتنم یکی بابامه یکی برم مشهد خیلی دلم مبخواد با دل خوش برم زیارت. برم تو حرف بگم یا امام رضا مرسی حاجتمو دادی نه ک با غصه مریضیم برم 

سرشار از اضطراب اینده 🖤🙃
مگ میشه باور نکنم عزیزم متاسفانه من خارج تز کشورم نمیتونم راحت نذر کنم ولی خیلی نذرها کردم خیلییی بر ...

انشاءالله که با سلامتی کامل میایی و میری مشهد .مطمئنم که میایی .من برات دعا میکنم دوستم