2777
2789
عنوان

بیماری وحشتناک دخترم

8281 بازدید | 199 پست

سلام بچه ها 

الان داشتم تاپیک اون خانومی رو میخوندم که بچه اش عمل قلب کرده بود و خداروشکر حالش خوب شده بود

تصمیم گرفتم داستان دخترم رو بنویسم 

شاید نقطه امیدی باشه برای همه،مادر هایی که بچه بیمار دارند و بدونن خدا همیشه هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال 82 ازدواج کردم و سال 84-دخترم به دنیا اومد

بارداری بی خطر و امنی داشتم

ولی دقیقا دو  هفته مونده به سزارینم یه روز بعداز ظهر که از مطب دکتر اومدم بیرون 

رفته بودم دکتر صدای قلب بچه رو چک کنه

و همیشه و در همه حال در حالِ سرویس کردنِ دهنِ ما 😐❤️

دقیقا

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
امضات خیلی قشنگه 

😔حرف دلمه..مرسی عزیز

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

اومدم  خونه 

دکتر گفته بود یه چیز شیرین بخور و به پهلوی چپ بخواب و حرکت جنین رو بررسی کن

اون شب فهمیدم بچه تکون نمیخوره

و سریع به دکترم خبر دادم و رفتیم بیمارستان

حرف دل منم هست 😔😔😔

😭😭😭

پرستارها اومدن معاینه کردن و با فشار شدید روی شکم گفتم،مشکلی نیست برو توی اتاق تا فردا عمل بشی و دکترت بیاد 

لازمه بگم یکی از گرون ترین بیمارستان های خصوصی تهران رفته بودم که دکترم اونجا عمل میکرد