2777
2789
عنوان

آنفولانزای بچه ها

26808 بازدید | 24 پست

اونایی که بچشون انفولانزا گرفته دکتر چه دارو هایی داده بهشون ؟

دختر از صبح سرفه و تب داره .بعد از ظهر بردمش دکتر گفت یه روزه زوده بگیم آنفولانزاس .سرماخودگی و استامینوفن و شیاف داد .یه شربتم برا گلو درد.ولی تبش قطع نمیشه یعنی تا وقتی اثر دارو هست خوبه .بعدش دوباره تب میکنه

برای تبش اب سیب خودت بگیر بهش بده

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو الی سه روز تبش قطع نمیشه، سرفه هاشم کمه کم دو هفته طول ميکشه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

انفولانزای لعنتی همه گیر شده 

مطبا پر از بچه های بیگناهه که تبشون پایین نمیاد

گلم تا سه روز اگه تبش قطع نشه انفولانزاس باید بهش سرم وصل شه تو سرم استامینوفن و چرک خشک کن بریزن

و اینکه بعدش داروی خوراکی چرک خشک کن استفاده کنه تا عفونت تموم شه

تب= عفونت

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

آنفولانزا داروی خاصی نداره فقط بهش مایعات گرم بده عزیزم و اگر زیاد خوابید نگران نشو طبیعیه. فقط تبشو کنترل کن که خیلی داغ نشه.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
مگ انفولانزا اومده برا بچه ها؟

والا همه عالم  گرفتن .

دکتره افتاقا میگف همه بستری شدن بیمارستانا .من خودم محیط بیمارستانو اصلا دوست ندارم ‌.دخترمم رنگ آمپولو سرمو ببینه میترسه .نمیزاره اصلا .دعا کنین کار به اونجاها نکشع

والا همه عالم  گرفتن . دکتره افتاقا میگف همه بستری شدن بیمارستانا .من خودم محیط بیمارستانو اصل ...

انشا الله چیزی نمیشه زودم خوب میشا عزیزم من بچمو بیرون نبردم خیلی ترسیدم اینو گفتی گلم...

تا جا داره بهش مایعات مخصوصا  چای خیلیییییییییی کمرنگ بده تا هی بره دستشویی عرق کنه ادرار کنه تب نکنه ویروس دفع بشه. سوم درست کن اب سیب طبیعی بگیر لیمو شیرین بده بهش.عسل آب لیمو اگ تازه بهش بده  من پسرم امروز به تب خیلییییی بالا داشت 39.5 بود تبش  .دکتر گفت فقط چای کمرنگ بده بخوره 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
مرسی لطفا دعا کنین زود خوب شه

انشاالله زود خوب بشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹