سونیا٦٦٥٥ مدیر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 591 عنوان تکون خوردن زیاد جنین | مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست سلام من هفته ۲۵ بارداری هستم...انگار زیر شکم آب جمع شده...وقتی ب پهلو میچرخم زیر دلم درد میگیره...تکون های بچه ها هم زیاد شده ...خطرناک نیست؟ 1398/09/06 | 02:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8361 من صبحانه ک اکثرا نون پنیر گردو میخورم گاهی تخم مرغ...ناهار و شام هم همون غذاهای همیشگی...ولی تعداد ... چندهفته ای عزیزم اخه من همش اب میوه می خورم ودکترم میگه تاحد امکان برنج ونون وسیب زمینی وماکارانی نخورم از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
سونیا٦٦٥٥ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 591 چندهفته ای عزیزم اخه من همش اب میوه می خورم ودکترم میگه تاحد امکان برنج ونون وسیب زمینی وماکارانی نخ ... ۲۵ هفته...دکترم رژیم خاصی نگفته ک رعایت کنم...آره اگه بشه کمتر خورد بهتره ولی من خیلی گرسنه میشم...بدون نون و برنج فک نکنم سیر بشم😉
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8361 ۲۵ هفته...دکترم رژیم خاصی نگفته ک رعایت کنم...آره اگه بشه کمتر خورد بهتره ولی من خیلی گرسنه میشم...ب ... منم ۲۴هفتمه حدود ۷کیلو اضافه شدم فکرمی کنم زیاد اضافه کردم همش پا رو دلم می زارم😢 البته شما دوقلو دارین از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 والا من تو رژیم غذاییم به مشکل خوردم شما صبحانه ونهاررو شام چی میخورین که چاق نشین چون تحرک نداریم من کلییییی اضافه کردمهمه چی میخورم خخخ روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 ۲۵ هفته...دکترم رژیم خاصی نگفته ک رعایت کنم...آره اگه بشه کمتر خورد بهتره ولی من خیلی گرسنه میشم...ب ... بخور نوش جون بعد زایمان کم میکنی روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 ۲۵ هفته...دکترم رژیم خاصی نگفته ک رعایت کنم...آره اگه بشه کمتر خورد بهتره ولی من خیلی گرسنه میشم...ب ... نی نی ها جنسیتشون چیه روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8361 من کلییییی اضافه کردم همه چی میخورم خخخ خوش به حالت که استراحتنیسی؟چقدراضافه شدی؟ از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 خوش به حالت که استراحتنیسی؟چقدراضافه شدی؟ بمن گفت استراحت کن دراز بکش من حدود ۲۰ کیلو تا اینجا بقیشم خدا میدونه روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8361 بمن گفت استراحت کن دراز بکش من حدود ۲۰ کیلو تا اینجا بقیشم خدا میدونه چند هفته ای عزیزم ؟ از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 خوش به حالت که استراحتنیسی؟چقدراضافه شدی؟ الان همه چی میخورمااوایل چندکیلو کم کردم ویار شدیییییییییییید داشتم روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 چند هفته ای عزیزم ؟ توی ۳۲ روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 خوش به حالت که استراحتنیسی؟چقدراضافه شدی؟ تو هفته چندی ویار داری؟ نینی دختره یا پسر روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8361 توی ۳۲ پس دوران خطرت دیگه داره تموم می شه انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم اسمش رو چی گذاشتی؟ از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
خانوم_توت_فرنگی عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 1944 پس دوران خطرت دیگه داره تموم می شه انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم اسمش رو چی گذاشتی؟ مرسی عزیزم ایشالا توام الان در خطر زایمان زودرس هستیم باید مراعات کنم اسمشو شاید ایلین بذاریم روزی یک ساعت میام اینجا تا سوالات حقوقی جواب بدم
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8361 تو هفته چندی ویار داری؟ نینی دختره یا پسر من سرکلاژشدم ۲۳هفتمه همش🥺خیلی دیرمیگذره میترسم زایمان زود رس داشته باشم دخملیه از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕