2777
2789
عنوان

بزرگ ترین تجربه زندگیتون

769 بازدید | 81 پست

لطفا تجربه ها و درس های زندگیتونو بگید تا از تجربیات همدیگه استفاده کنیم.

تجربه شخصی خودم: تا جون دارید برای پیشرفت تلاش کنید بعدها نتیجشو میبینید.سعی کنید تایمتون رو مفید بگذرونید و همیشه درحال یادگیری باشید.انسانی که هرز زندگی میکنه درنهایت نتیجه خوبی درانتظارش نیست

Do or Die

قدر چیزایی رو که دارین بدونین

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول هیچ وقت نگران اتفاقی که نیوفتاده نباشید 

دوم مراقب اخرین خداحافظی هاتون باشین

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

وقتي ميفهميد اشتباهي عاشق شدين وقت و احساس و عمرتونو هدر نديد كه درستش كنيد و..درست نميشه روزبه روز خرابيش بيشتر رو مياد.

سخته اما به خودتون فرصت بديد اونوقت بعد چندوقت ميبينيد كه از خودتون ممنون ميشيد واسه لطفي كه در خق خودتون كردين واون ادمو ترك كردين

زندگی پانتومیم است اگر لب باز کنی باخته ای

منم که زبون به دهن نمیگیرم هیچ وقت نصف بیشتر سوختنم از اونجا یی بود که وقتی طرفم ناراحت بود دلداریش دادم و سعی کردم کمکش کنم  مخصوصا مالی بعد که حالش خوب شد گفت میخواستی نکنی برای کمک به دیگران جو زده نشیم صبور باشیم