2777
2789

ای خدا......

خودت شاهدی از همون وقتی انتظار طولانی خودم شروع شد اول برای بقیه دعا کردم 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

خدایا التماست میکنم.... ایشالله زودتر دامن همه منتظرااااااااا سبز بشه♥️✨ آمین🌼🌸🌺

زایمانم ازنوع سزارینه، خدایا مشکلی پیش نیاد و همه چیز خوب پیش بره😌🙏🏼 خدایا هرکسی برای منم دعا کرده و حس وانرژی خوب فرستاده رو هم هرچه زودتر به آرزوی دلش برسون🥰😙🌹🌹🌹🌹

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که عالی باشه زایمانت عزیزم

خاطره زایمانتم بنویس بعدا

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

عزیزم برات دعا کردم انشالله زایمان راحتی داشته باشی توهم برای من سر زایمانت دعاکن🙏🙏🙏🙏

خدایا هزارااان بار شکرت.. ممنونتم. خدایا خودت حافظ تانیام وامیر علی نازم باش..یه صلوات براسلامتی بچه هام وخونه دارشدنم بفرستید ممنونم ...عاشقتم خداجوونم. 

ان شاالله که زایمان خوبی خواهی داشت واس ماها هم دعا کن که بتونیم بچه هامونو صحیح و سالم به دنیا بیاریم

❤ انتظار ❤ زیباترین نقاشی دنیاست وقتی حاصل تصویرش تو 👶 باشی 💕💕💕
دعا کردم توهم دعا کن خدا بمنو همسرم فرزند سالم و صالح بده

بالا نوشتم...از روز اول دعا کردم خداشاهده

دیر و‌زود داره سوخت و‌سوز نداره مطمئن باش💪🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
اصلا نگرانی به دلت راه نده سزارین خیلی آسونه از طبیعی بهتره خودم سزارین بودم یه دقه هم درد نکشیدم بخ ...

مرسی عزیزم ایشالله🙏🏼💋 امیدوارم مثل مال شما راحت باشه

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼